FIGYELEM!
Ideiglenesen elköltözünk!

2018-ban folytatódnak a Danubius Thermal Hotel felújítási munkálatai, aminek keretében a VitalCenter rendelő környezete is megújul. Emiatt 2018. február 26. és március 11. között rendelésünk átköltözik stratégiai partnerünk, a MADENTA FOGÁSZATI KÖZPONT épületébe (Budapest, VII. kerület, Madách Imre tér 7., félemelet - https://www.madenta.hu/kapcsolat/).

Az átköltözés ideje alatt is bátran keressenek bennünket, telefonszámunk és e-mail címünk változatlan, akárcsak orvosaink rendelési ideje! Természetesen ez alatt a két hét alatt a szokásos magas színvonalú, minőségi és megbízható fogászati ellátással várjuk Önöket!

   Munkatársat keresünk!
Ingyenes konzultáció

A VitalCenter egyedülálló módon lehetőséget biztosít egy első ingyenes állapotfelmérésre, melynek során pontos képet kaphat fogászati problémáiról, azok megoldási lehetőségeiről és áráról.

A vizsgálat során feltárjuk és kérésére akár azonnal kezeljük az akut problémákat, részletesen tájékoztatjuk a lehetséges megoldásokról, a további teendőkről és a konzultáció végén pedig pontos árajánlatot készítünk Önnek. Természetesen mindig igyekszünk igényeinek megfelelően több kezelési tervet is ajánlani, más-más árkategóriában és technológiával.

Miért érdemes részt vennie egy előzetes állapotfelmérésen?

  • mert alaposan kivizsgáljuk Önt, így pontos képet kaphat fogászati problémáiról és a lehetséges megoldási módokról.
  • mert személyesen is megismerheti leendő kezelőorvosát, benyomást szerezhet rendelőnkről, munkatársainkról.
  • mert így felteheti kérdéseit a fogorvosnak, aki eloszlathatja kétségeit, félelmeit.
  • mert személyre szabott, részletes kezelési tervet készítünk Önnek.
  • mert pontos, írásos árajánlatot kap, hosszú távra megtervezhetjük kezeléseinek időpontjait.
  • mert így utólag már semmilyen kellemetlen meglepetés nem érheti Önt, hiszen a megfelelő döntéshez minden információ a rendelkezésére áll.

Tegye meg az első lépést a gyönyörű, egészséges fogsor felé és jelentkezzen be weboldalunkon található űrlapunk segítségével, vagy az alábbi elérhetőségeink valamelyikén:

  • Email cím: thermal@vitalcenter.hu
  • Telefonszám: +36 1 340 4518
 
Hívjon minket!
Kapcsolat