FIGYELEM!
Ideiglenesen elköltözünk!

2018-ban folytatódnak a Danubius Thermal Hotel felújítási munkálatai, aminek keretében a VitalCenter rendelő környezete is megújul. Emiatt 2018. február 26. és március 11. között rendelésünk átköltözik stratégiai partnerünk, a MADENTA FOGÁSZATI KÖZPONT épületébe (Budapest, VII. kerület, Madách Imre tér 7., félemelet - https://www.madenta.hu/kapcsolat/).

Az átköltözés ideje alatt is bátran keressenek bennünket, telefonszámunk és e-mail címünk változatlan, akárcsak orvosaink rendelési ideje! Természetesen ez alatt a két hét alatt a szokásos magas színvonalú, minőségi és megbízható fogászati ellátással várjuk Önöket!

   Munkatársat keresünk!
Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos

Szakterület: Protetika, esztétikus fogpótlások

2010-ben diplomáztam a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán, szakvizsgámat fogpótlástanból és konzerváló fogászatból tettem 2014-ben. Szakmámmal – sőt szakterületemmel is – családi hagyományt viszek tovább: édesanyám szintén protetikus fogszakorvos; számomra ez jelentette az egyértelmű motivációt, hogy a fogpótlás és esztétikai fogászat területén folytassam tanulmányaimat és helyezkedjek el.

Kezdetben kizárólag a VitalCenter angliai rendelőjében dolgoztam, mára azonban kétheti rendszerességgel a margitszigeti rendelőben is rendelek. A külföldön szerzett szakmai tapasztalat nagyon hasznos számomra, hiszen biztosítja a gyors szakmai fejlődés lehetőségét, amelyet most itthon is tudok kamatoztatni.

A fogorvoslás szépségét elsősorban abban látom, hogy a funkcionális és esztétikai korrekciókkal jelentős javulást tudunk elérni a páciensek életminőségében. Nincs két ugyanolyan eset, illetve páciens, így minden helyzetben személyre szabottan szükséges mérlegelni a  legmegfelelőbb megoldást egy-egy fogászati problémára. Nagyszerű érzés, amikor sikerül a páciensekkel megtalálni a közös hangot és hálásak megújult mosolyukért.

Szabadidőmben is aktív életmódot folytatok, így a mozgás kiemelkedő szerepet játszik életemben: leginkább a szabadban és társaságban űzhető sportok tudnak kikapcsolni.

Hívjon minket!
Kapcsolat