„Csakis a VitalCenter!”
– Egy 15 éve elégedett és hűséges páciens története

„Csakis a VitalCenter!” <br>– Egy 15 éve elégedett és hűséges páciens története

Egy olyan fogászathoz, amely 25 éve a hazai élvonalba tartozik, széleskörű és rendkívül magas színvonalú szolgáltatást nyújt, ráadásul páciensközpontú, empatikus hozzáállással dolgozik, nem nehéz hűnek maradni.

Dr. Csobod Judit gyógyszerész 15 éve dr. Lantos Endre és a VitalCenter elégedett páciense: mindannyiszor mosolyogva, a szavaival élve „örömmel” tér vissza az exkluzív margitszigeti környezetbe.

Juditnak viszonylag fiatalon, kismamaként kezdtek el romlani a fogai. Az akkor kapott, mára elöregedett fémhidak cseréje, a később kialakult újabb hiányok pótlása 2002-re már halaszthatatlanná vált, de fogalma sem volt, kihez, mely fogászathoz forduljon ezzel a kényes feladattal. Egészen addig, amíg egy reggel kolléganője a boldogságtól ragyogva villantotta rá új mosolyát.

lantos-endreAzonnal tudta, hogy azt az embert szeretné kezelőorvosának, aki a munkatársnő gyönyörű fogsorát „elkövette”. Így jutott el a VitalCenterbe, dr. Lantos Endre vezető főorvoshoz.

A konzultáción kapott kezelési tervnek megfelelően végül egy implantátumot és négy hidat kapott. Az implantáció kisebb operáció, természetes hát, hogy az első napon voltak fájdalmai, de azután a beültetett csavar könnyen és gond nélkül gyógyult; az egyéb kezeléseket pedig, mint mondja, gyerekjáték volt elviselni. Nem félt, nem rettegett a rá váró megpróbáltatások miatt, mert a kezdetektől tudta, hogy jó kezekben van.

A végeredmény négy remekbe szabott, a mai napig esztétikus és stabil híd, melyekhez tizenöt éve nem kellett hozzányúlni. Ehhez persze a magas színvonalon kivitelezett munka mellett Judit szorgalma és egészségtudatos viselkedése is kell: évente eljár a szükséges kontrollra és szájhigiénés kezelésre, valamint a mindennapokban is alaposan ápolja fogait, fogselymet és szájzuhanyt is bevet a napi rutinba. Abban, hogy megértette az alapos szájápolás fontosságát, nagy szerepe volt a VitalCenter dentalhigiénikusától kapott felvilágosításnak, útmutatásnak.

„Máig emlékszem a  szavaira: némi törődés, odafigyelés, rendszeresség – ennél nem kell több ahhoz, hogy a behelyezett implantátum, a feltett híd akár életünk végéig szolgáljon bennünket.”

Dr. Csobod Judit VitalCenter

Juditnak azóta az éves kontrollok mellett egyszer kellett felkeresnie a rendelőt, egy apró tömés miatt. „Én már máshova, más fogászatra nem megyek!” – jelenti ki határozottan. Barátainak, családtagjainak is jó szívvel ajánlja a VitalCentert, hiszen itt az ember az első pillanattól az utolsóig kivételes minőséggel és kitüntető figyelemmel találkozik. Sikertörténetként könyveli el, hogy a fogorvosokban nehezen bízó negyvenéves fia a legutóbbi kontroll alkalmával elkísérte, és ha már ott volt, egy dentálhigiéniai kezelésnek is alávetette magát.

„Mintha újra kinőttek volna a fogaim – mondja Judit, amikor a beszélgetés visszakanyarodik az eredeti témához, a másfél évtizeddel ezelőtti kezeléssorozathoz. Azóta is olyan, mintha a sajátjaim lennének a Lantos főorvos úrtól és a VitalCentertől kapott fogak.”

„Nem tudok eléggé hálás lenni ezért a magas színvonalú szakmai munkáért, illetve a sok figyelemért és törődésért, amit tizenöt éve folyamatosan kapok a VitalCenter rendelőjében.”

 

Klinikánk alapítója, dr. Lantos Endre emléke szívünkben örökké él. Munkánk során továbbra is az általa megteremtett szellemiséget képviseljük. Köszönjük Pácienseink bizalmát és támogatását.