VitalCenter Margitsziget
VitalCenter: a félelem- és fájdalommentes fogászat

Bugyik Gabriella és Horváth Szabolcs, a logisztika területén dolgozó fiatal pár nem csak az életben találtak egymásra, de félelmeikben is osztoztak. Mindketten tartottak a fogorvosoktól, a fogászati kezelésektől. A félelem táptalajául kellemetlen, vagy éppen kifejezetten rossz korábbi tapasztalatok szolgáltak: fájdalmas kezelések, nem megfelelő emberi hozzáállás, rideg, lehangoló környezet, ahol a feszültséghez még a feszengés is hozzáadódik….

Végül eljött a pillanat, amikor nem lehetett tovább halogatni a fogászati kezelést.  Ekkor jött a képbe a VitalCenter.

De meséljen inkább Gabriella a VitalCenterben szerzett élményeikről!

„Kedvesemnél, Szabolcsnál és nálam szinte egyszerre vált szükségessé fogorvosi beavatkozás.

Mivel korábban mindkettőnknek voltak rossz fogászati tapasztalatai, ezért most alapos utánajárással, megalapozottan szerettünk volna választani.

A VitalCentert egy ismerősünk ajánlotta; nagyon meggyőző volt, amiket és ahogyan mesélt az ott szerzett élményeiről.

Végül eljött az első vizit napja. Maga az odaút is pozitív élmény volt, hiszen a fogászat rendkívül kellemes környezetben, a télen-nyáron gyönyörű Margitszigeten található. Korábbi félelmünk szinte azonnal elpárolgott, ahogy beléptünk a rendelőbe; már a recepciónál szerzett benyomásaink is nagyon pozitívak voltak. Hát még, amikor átestünk az orvosainkkal való első találkozáson! Az én kezelőorvosom dr. Porpáczy Sarolta volt, a bölcsességfogamat pedig dr. Péter György távolította el. Szabolcsot dr. Veszely Zsigmond kezelte, a fogkőeltávolítást pedig Papp Ibolya dentálhigiénikus végezte.

Mind emberi, mind szakmai szempontból teljesen elégedettek voltunk és vagyunk a mai napig a VitalCenterrel. Csak hogy néhány konkrétumot említsek: a recepciósok kedvesek, közvetlenek, figyelmesek; a rendelőben dolgozó szakemberek egytől-egyig kiválóak a maguk szakterületén; az időpontok rugalmasak; a környezet kellemes, nyugodt, ami miatt a várakozás ideje alatt sem feszeng senki. És ami a legfontosabb: az orvosok a fogak megmentésére törekednek, és részletesen tájékoztatnak a lehetőségekről.

Nyugodt szívvel ajánljuk a klinikát bárkinek, aki fél a fogorvostól, akinek fontos a nyugalom, a professzionális környezet, a magas színvonalú ellátás, vagyis aki jó kezekben szeretné tudni fogai egészségét.”

Hívjon minket!
Kapcsolat

Kedves Páciensünk,

Egészségügyi intézményként eddig is minden törekvésünk arra irányult, hogy megóvjuk pácienseink egészségét, és ez most sincs másképp.

Mi a pácienseinket felelős partnerként kezeljük, és tudjuk azt, hogyha olyan helyzetben voltak, amely az átlagosnál nagyobb esélyt ad arra, hogy vírushordozóval közlekedtek, akkor ezt a VitalCenternek jelzik, és a kezelést a potenciális inkubációs idő eltelte utánra halasztjuk.

Sajnos a mai naptól arra kényszerültünk, hogy csak ügyeleti rendszert tudjunk fenntartani, mely esetleg nem is a Margitszigeten üzemel (061 340 4518).

Bármilyen kérdés és észrevétel esetén állunk az Önök rendelkezésére. Minden kedves Páciensünknek köszönjük a velünk való együttműködést!

Dr. Lantos Endre
Vezető Főorvos
VitalCenter

Vigyázunk magunkra, hogy vigyázhassunk Önökre is!