VitalCenter: a félelem- és fájdalommentes fogászat

VitalCenter: a félelem- és fájdalommentes fogászat

A fogproblémák nem csak életünk derekán sújtanak bennünket; gyerekkorban és fiatalként – amikor legyőzhetetlennek hisszük magunkat – ugyanúgy elérnek bennünket.

Bugyik Gabriella és Horváth Szabolcs, a logisztika területén dolgozó fiatal pár nem csak az életben találtak egymásra, de félelmeikben is osztoztak. Mindketten tartottak a fogorvosoktól, a fogászati kezelésektől. A félelem táptalajául kellemetlen, vagy éppen kifejezetten rossz korábbi tapasztalatok szolgáltak: fájdalmas kezelések, nem megfelelő emberi hozzáállás, rideg, lehangoló környezet, ahol a feszültséghez még a feszengés is hozzáadódik….

Végül eljött a pillanat, amikor nem lehetett tovább halogatni a fogászati kezelést.  Ekkor jött a képbe a VitalCenter.

De meséljen inkább Gabriella a VitalCenterben szerzett élményeikről!

„Kedvesemnél, Szabolcsnál és nálam szinte egyszerre vált szükségessé fogorvosi beavatkozás.

Mivel korábban mindkettőnknek voltak rossz fogászati tapasztalatai, ezért most alapos utánajárással, megalapozottan szerettünk volna választani.

A VitalCentert egy ismerősünk ajánlotta; nagyon meggyőző volt, amiket és ahogyan mesélt az ott szerzett élményeiről.

Végül eljött az első vizit napja. Maga az odaút is pozitív élmény volt, hiszen a fogászat rendkívül kellemes környezetben, a télen-nyáron gyönyörű Margitszigeten található. Korábbi félelmünk szinte azonnal elpárolgott, ahogy beléptünk a rendelőbe; már a recepciónál szerzett benyomásaink is nagyon pozitívak voltak. Hát még, amikor átestünk az orvosainkkal való első találkozáson! Az én kezelőorvosom dr. Porpáczy Sarolta volt, a bölcsességfogamat pedig dr. Péter György távolította el. Szabolcsot dr. Veszely Zsigmond kezelte, a fogkőeltávolítást pedig Papp Ibolya dentálhigiénikus végezte.

Mind emberi, mind szakmai szempontból teljesen elégedettek voltunk és vagyunk a mai napig a VitalCenterrel. Csak hogy néhány konkrétumot említsek: a recepciósok kedvesek, közvetlenek, figyelmesek; a rendelőben dolgozó szakemberek egytől-egyig kiválóak a maguk szakterületén; az időpontok rugalmasak; a környezet kellemes, nyugodt, ami miatt a várakozás ideje alatt sem feszeng senki. És ami a legfontosabb: az orvosok a fogak megmentésére törekednek, és részletesen tájékoztatnak a lehetőségekről.

Nyugodt szívvel ajánljuk a klinikát bárkinek, aki fél a fogorvostól, akinek fontos a nyugalom, a professzionális környezet, a magas színvonalú ellátás, vagyis aki jó kezekben szeretné tudni fogai egészségét.”