Vigyázunk magunkra, hogy vigyázhassunk Önökre is!

Vigyázunk magunkra, hogy vigyázhassunk Önökre is!

Kijelenthetjük, hogy rendelőnkben minden feltétel adott ahhoz, hogy a fogászati beavatkozásokat maximális védelem mellett, mind a páciensek, mind a személyzet számára teljesen biztonságosan végezzük el.

Kedves Pácienseink!

Kijelenthetjük, hogy rendelőnkben minden feltétel adott ahhoz, hogy a fogászati beavatkozásokat maximális védelem mellett, mind a páciensek, mind a kollégák számára teljesen biztonságosan végezzük el.

Bár jelentősen enyhül a járvány szorítása, számunkra továbbra is a biztonság az első! A legalább két oltással nem rendelkező pácienseinket ezért koronavírus gyorstesztnek vetjük alá – érkezzenek beavatkozásra vagy konzultációra. A kezelésbe csak negatív eredmény esetén kezdünk bele!

A VitalCenter Margitsziget rendelőben alkalmazott Vazyme Antigen (Ag) koronavírus gyorstesztet önköltségi áron, mindössze 4.900 Ft-ért tesszük elérhetővé pácienseink számára.

Arról, hogy kik mentesülhetnek a gyorsteszt alól, illetve az egyéb fontos tudnivalókról ITT olvashatnak!

Infekciókontroll díjat nem számolunk fel.

Rendelőnk munkatársai természetesen megkapták a COVID-19 elleni vakcinákat, így teljes védettséget élveznek a koronavírussal szemben!

Fontos, hogy a továbbiakban is telefonon történt egyeztetés alapján kaphatnak időpontot a  +36 1 340 4518 telefonszámon.

 Üdvözlettel:

Dr. Lantos Endre Vezető Főorvos, valamint a VitalCenter csapata