Az e.max-szal kimaxoljuk a mosolyt!

Az e.max-szal kimaxoljuk a mosolyt!

Ön is szeretné, ha a lehető legkisebb beavatkozással a legmagasabb színvonalon javíthatna fogai esztétikáján? Korunk fogászati szakemberei minden igényre megtalálják a választ – az ilyen esetekre például itt a sokoldalú IPS e.max préskerámia!
Ismerjék meg Zürichből érkezett páciensünk, Simon történetén keresztül az e.max rendszer nyújtotta fantasztikus lehetőségeket.

Páciensünknek egészségügyi gondjai nem voltak a fogaival, de az öröklötten hozott sötétebb fogszíne mindig zavarta, olyannyira, hogy gyakran inkább elfojtotta a mosolyát. Még jó pár éve Svájcban a felső fogaira e.max héjakat tetetett fogorvosával, de azok is sötétebbek voltak az általa kívánatosnál. Ezt leszámítva minden egyéb szempontból maximálisan elégedett volt a kifinomult technológiával készült porcelánhéjakkal, hiszen azok évek óta remekül funkcionáltak.

 

Kezelőorvosa, dr. Boross Boglárka is azt javasolta, hogy maradjanak ennél a roppant esztétikus és teljesen természetes hatást nyújtó megoldásnál, csak keressenek egy olyan színárnyaltot, ami megfelel az igényeinek. Simon ebbe azonnal beleegyezett. És mivel az Ivoclar Vivadent által kifejlesztett prémium minőségű kerámia sok színárnyalatban elérhető a piacon, meg is találták az elvárásainak megfelelő színt.

 

 

Páciensünk így emlékszik vissza a beavatkozásra és a VitalCenterben szerzett élményeire:  

A kezelés menete

„A konzultción készült a számról egy röntgenfelvétel, majd kezelőorvosommal, dr. Boross Boglárkával alaposan átbeszéltünk mindent. Részletesen ecsetelte, hogyan alakul a beavatkozás, melyek az egyes lépések, mi és miért történik majd, és azt is elmagyarázta, miért kapok a héjak helyett koronákat. Mindenre kiterjedt a figyelme.
A teljes procedúra négy nap alatt lezajlott; a doktornő ígéretének megfelelően a beavatkozás fájdalommentes volt.

A megbeszélt időpontokra szorongások nélkül érkeztem, mert tudtam, jó helyen, jó kezekben vagyok.

Az e.max életérzés

Soha nem felejtem az utolsó napot, amikor felkerültek az e.max koronák. Leírhatatlan érzés volt, amikor a tükörbe nézve megláttam magamat, az új mosolyomat! Dr. Boross és kollégái nagyszerű munkát végeztek, amiért hálával tartozom. A klinika munkatársain túl köszönet illeti a fogtechnikusokat, akik a gyönyörű koronákat készítették. Igazi csapatmunka zajlott, és mindez az én mosolyom érdekében! Ez alatt a pár nap alatt végig úgy éreztem, hogy

itt igazán fontos vagyok, mindenki azért ténykedik, hogy nekem jó legyen.”

A VitalCenter a nyugalom és harmónia szigete

„A VitalCenter Margitsziget a nyugalom szigete. A recepciósok kedvessége és segítőkészsége egyedülálló, az asszisztensek mosolya bátorító, kezelőorvosom, dr. Boross Boglárka türelme, empátiája megható, szaktudása, profizmusa pedig roppant meggyőző.
A klinika igényesen kialakított, modern, letisztult és harmonikus képet mutat. Már az odajutás is kellemes élmény, a kezelések előtt megnyugtató az ősfák lombjai alatt vagy a folyóparton partján tett séta. Mint ahogy az is jót tesz a léleknek, hogy a váróterem hatalmas ablakaiból és a rendelőből is a zöldre tekinthetünk ki. Ennél idillibb látványt egy fogászati kezelésre várakozva nem igazán tudok elképzelni.
Ajánlanám-e a klinikát másoknak is? Mindenkinek, mindenkor!

Magasan képzett, munkájukra igényes szakemberek, modern, jól felszerelt klinika, megnyugtató környezet, méltányos árak, emberség – számomra ezt jelenti a VitalCenter név!”

 

Köszönjük Rőth Gergely fogtechnikus kollégánknak a cikk elkészítésében nyújtott segítséget!

Olvasna még erről a forradalmi alapanyagról? ITT megteheti!