FONTOS VÁLTOZÁS A MÉG NAGYOBB BIZTONSÁGÉRT!

Kedves Páciensünk!

Tájékoztatjuk, hogy a fokozódó járványügyi helyzetre válaszul új szabályok bevezetése mellett döntöttünk. Felelősségünknek érezzük, hogy a lehető legmagasabb szinten óvjuk az Ön, pácienstársai és kollégáink egészségét, ezért:

2020. november 9-től minden páciensünket – érkezzen akár konzultációra, akár beavatkozásra – koronavírus gyorstesztnek vetjük alá, és csak negatív eredmény esetén kezdünk bele a kezelésbe!

A VitalCenter Margitsziget rendelőben alkalmazott egylépéses „Biocredit COVID-19 Ag” koronavírus tesztet önköltségi áron tesszük elérhetővé pácienseink számára: a teszt elvégzését a PCR-teszt árának töredékéért, 4.900 Ft-ért biztosítjuk.

További tudnivalókért kérjük, olvasson tovább!

Mit kell tudni az alkalmazott tesztről?

A Biocredit COVID-19 Ag „One Step Rapid Test” egy olyan antigénteszt, amely nem a szervezetben termelődő ellenanyag kimutatására szolgál, hanem magát a vírus jelenlétét detektálja (90%-os biztonsággal). Szlovákiában a teljes lakosság szűrésére ezt a teszttípust alkalmazták. Ennek a kiváló COVID-19 diagnosztikai lehetőségnek – a hazánkban gyakorlatban lévő kétlépcsős PCR-tesztekkel szemben – az időtényezőn túl további fontos előnye kedvező ára.

Hogyan történik a mintavétel?

A mintavétel az orrgaratból történik, és 8 percen belül eredményt ad. A mintát kiképzett asszisztenseink veszik le. Kérjük, hogy az extra vizsgálat miatt a megadott időponthoz képest 10 perccel korábban érkezzen rendelőnkbe!

Mi van akkor, ha már rendelkezem negatív teszteredménnyel?

Amennyiben már bizonyítottan átesett a koronavírus-fertőzésen vagy prezentálni tud egy 48 órán belüli negatív teszteredményt, Ön mentesül a rendelői gyorsteszt elvégzése alól.

Mi történik, ha pozitív a tesztem eredménye?

Ebben az esetben elhalasztjuk a konzultációt / kezelést. Munkatársaink természetesen mindent megtesznek azért, hogy mielőbbi új időpontot egyeztessenek Önnel a beavatkozás elvégzésére!
Ezzel a vizsgálattal Ön két legyet üt egy csapásra, hiszen negatív teszteredmény esetén elindulhat a szép és felszabadult mosolyhoz vezető úton, valamint tisztába kerülhet azzal kapcsolatban, érintett-e a koronavírus-fertőzésben.

—————————————————————————————————-

Örömmel tájékoztatjuk Önt arról, hogy mostanra rendelőnk valamennyi munkatársa megkapta a COVID-19 elleni vakcinát!

Köszönjük együttműködését, ami most mindannyiunk közös érdeke! Várjuk továbbra is szeretettel és a legnagyobb biztonságban!

Üdvözlettel:
Dr. Lantos Endre
Vezető Főorvos