Célunk mindig a lehető legnagyobb biztonság!

Célunk mindig a lehető legnagyobb biztonság!

Akár erősödik, akár épp enyhül a járvány, számunkra a biztonság az első! Éppen ezért oltással nem rendelkező pácienseinket továbbra is koronavírus gyorstesztnek vetjük alá – érkezzenek beavatkozásra vagy konzultációra. A kezelésbe csak negatív eredmény esetén kezdünk bele!

Kedves Páciensünk!

Továbbra is kiemelt felelősségünknek érezzük, hogy a lehető legmagasabb szinten óvjuk az Ön, pácienstársai és kollégáink egészségét, ezért:

a legalább két oltással nem rendelkező pácienseinket jelenleg is koronavírus gyorstesztnek vetjük alá, és csak negatív eredmény esetén kezdünk bele a kezelésbe!

A VitalCenter Margitsziget rendelőben a legmegbízhatóbb eredményt adó és legbiztonságosabb eljárásra törekszünk, ezért esett választásunk a Vazyme Antigen (Ag) gyorstesztre.

Vazyme koronavírus gyorsteszt

A Vazyme Antigén (Ag) gyorstesztet önköltségi áron, a PCR-teszt árának töredékéért, mindössze 4.900 Ft-ért tesszük elérhetővé pácienseink számára!

 

Még több információért kérjük, olvasson tovább!

Mit kell tudni az alkalmazott tesztről?

A világon elsőként a Vazyme Antigen (Ag) gyorsteszt klinikai összehasonlító vizsgálatok szerinti megbízhatósága 100%-ban megegyezik a PCR tesztekével, gyakorlatilag a mintavétel helyszínén azonnal (10 perc után) leolvasható eredménnyel! A másik nagy előnye, hogy e teszt esetén mind az orrból mind a torokból nyerhető minta, így Ön kérheti, hogyan történjen a mintavétel.
A teszt nem tartalmaz semmiféle egészségre káros anyagot!

Hogyan történik a mintavétel?

A mintavétel az orrgaratból vagy a torokmandulákról történik orrtampon vagy toroktampon segítségével. Az eredmény tíz percen belül olvasható le. A mintát kiképzett asszisztenseink veszik le. Kérjük, hogy az extra vizsgálat miatt a megadott időponthoz képest 10 perccel korábban érkezzen rendelőnkbe!

Hogyan mentesülhet a teszt alól?

A teszt alól akkor mentesül,

  • ha legalább két oltást kapott már,
  • illetve amennyiben hiteles, két napnál nem régebbi PCR tesztet vagy egy napnál nem régebbi antigén tesztet mutat be recepciós kollégánknak!

Mi történik, ha a teszt pozitív eredményt ad?

Ebben az esetben elhalasztjuk a konzultációt, illetve kezelést. Munkatársaink természetesen mindent megtesznek azért, hogy mielőbbi új időpontot egyeztessenek Önnel a beavatkozás elvégzésére!

—————————————————————————————————-

Természetesen rendelőnk valamennyi munkatársa megkapta a COVID-19 elleni vakcinát!

Köszönjük együttműködését, ami most mindannyiunk közös érdeke! Várjuk továbbra is szeretettel és a legnagyobb biztonságban!

Üdvözlettel:

Dr. Lantos Endre
Vezető Főorvos