ÉletVezetés podcast sorozat – Vendég: dr. Lantos Endre

ÉletVezetés podcast sorozat – Vendég: dr. Lantos Endre

Ajánljuk kedves Pácienseink figyelmébe Zalatnai Brigitta műsorvezető ÉletVezetés – Tudatosság és önismeret című podcast sorozatának 2023 nyarán dr. Lantos Endrével felvett epizódját! A főorvosunk szakmai életútjának izgalmas pillanatait felelevenítő mély és őszinte beszélgetést a tovább gombra kattintva hallgathatják meg!

Vajon milyen erők irányítják a nagybetűs Emberek, Művészek, Vezetők útját, azokét, akikhez sok ember lelke kapcsolódik, akik sokaknak szolgálnak példaképül? És ők hogyan vezetik saját életüket, milyen önismereti utat járnak be az Életben tett kalandozásuk során? És miként érik el, hogy irányt tudnak mutatni, valódi hitet, erőt és lelkierőt képesek adni annak a közösségnek, ami valamiképp – nevezzük véletlennek, isteni szerencsének, a sors kezének, vagy a nagyon is tudatos és kemény munka jól megérdemelt gyümölcsének – az ő irányításuk alá került, rájuk lett bízva? Ilyen és ehhez hasonló témaköröket boncolgat Zalatnai Brigitta ÉletVezetés – Tudatosság és önismeret című podcast sorozatában vendégeivel.

2023 nyarán dr. Lantos Endre is leült Brigitta mikrofonja elé. Az érdekfeszítő beszélgetésből nemcsak az derül ki, hogy főorvosunk a fogorvosláson túl a történetmesélés mestere is, hanem azt is megtudhatjuk, hogyan alakult pályafutása, miként élte meg a kezdeti sikereket, hogyan indult a VitalCenter története. Dr. Lantos beszél arról is, mi az a képesség, ami nélkül egy fogorvos – legyen bármilyen kompetens szakmailag – nem lehet igazán jó, és hogy valójában milyen szoros a kapcsolat orvoslás és művészet között.

 

 

 

 

Klinikánk alapítója, dr. Lantos Endre emléke szívünkben örökké él. Munkánk során továbbra is az általa megteremtett szellemiséget képviseljük. Köszönjük Pácienseink bizalmát és támogatását.