VitalCenter Margitsziget

Fogpótlás akciónk véget ért. Kérjük, látogasson el főoldalunkra!

Valamint
-10% minden fogpótlásra
és az esztétikus héjakra

Valamint
-10% minden fogpótlásra
és az esztétikus héjakra

Bejelentkezem ingyenes
konzultációra!

TÖBBET IS VESZÍTHET, MINT A FOGAI!

Fogaink elvesztésének leggyakoribb okai között a nem megfelelő szájhigiénia miatt kialakuló fogszuvasodás és különböző fogágybetegségek, valamint a baleseti traumák szerepelnek. A legtöbben nem tulajdonítunk kellő jelentőséget a foghiánynak, különösen akkor, ha az kívül esik a látható mosolyzónán. Gyakori, hogy a fog elvesztése és pótlása között évek telnek el, holott a hosszú ideje fennálló hiány miatt a megmaradt fogak elmozdulnak, ezért az idő múlásával egyre komplikáltabb az eredeti állapot visszaállítása.
A foghiány nem pusztán esztétikai kérdés; jelentősen rontja életminőségünket és negatív hatással bír általános egészségi állapotunkra.

A szépség ereje, az erő szépsége

A cirkóniumból készült koronák és hidak nem „csupán” funkcionálisan tökéletes fogászati megoldást jelentenek, hiszen minden fontos szempontnak megfelelnek! Lássuk az előnyöket! A cirkónium:

 • GYÖNYÖRŰ: a lehető legtermészetesebb hatást kelti, fényáteresztő képessége a természetes fogakéhoz hasonlít
 • BIOKOMPATIBILIS: tehát teljesen szövetbarát, semmilyen allergiás reakciót nem vált ki
 • FÉMMENTES: az évek múlásával bekövetkező ínyvisszahúzódás esetén sem villan elő a szürke fémcsík
 • KÉNYELMES: tökéletesen illeszkedik az ínyhez, mivel nagyon precíz számítógépes technológiával készül
 • TARTÓS: élettartama messze meghaladja a fémkerámia pótlásokét!

AJÁNLATUNK A FOGPÓTLÁSOK TELJES PALETTÁJÁRA!

10%
kedvezmény

Legyen szüksége akár egyetlen koronára, akár komplett körhídra, mi most minden fogpótlásra 10% kedvezményt adunk! Nincs foghiánya, egyszerűen csak hibátlan fogsorra vágyik? Ajánlatunk az esztétikus porcelán héjakra is vonatkozik!

Cirkónium korona fémkerámia áron

Akciónk keretében a kiemelkedő minőségű és esztétikájú CIRKÓNIUM KORONÁT FÉMKERÁMIA ÁRON, közel 20% kedvezménnyel adjuk.

Ingyenes konzultáció és panoráma röntgen

Az első, ingyenes konzultáció során alkalma nyílik szakorvosunkkal egyeztetni elképzeléseit, feltenni kérdéseit. Megtudhatja, hogy mi az ideális megoldás az Ön esetében, valamint, hogy milyen hosszú kezelési idővel és mekkora költséggel számolhat.

Személyre szabott kezelési tervek

Az állapotfelmérés és a panoráma röntgen alapján, valamint az Ön igényeit, lehetőségeit és esetleges korlátait felmérő beszélgetésre támaszkodva legalább két kezelési tervet állítunk össze, hogy végül közösen megtaláljuk az Ön számára legoptimálisabb fogpótlási lehetőséget.

Ingyenes féléves kontroll röntgennel

A fogpótlásokra nyújtott garancia egyik feltétele az előirányzott kontroll vizsgálatokon való rendszeres megjelenés. Mi most a kezeléssorozat utáni első, féléves kontrollt ajándékba adjuk Önnek! A vizsgálat során röntgenfelvételt készítünk és ellenőrizzük új fogpótlását, felmérjük elégedettségét.

3 év
Garancia

Minden általunk elkészített fogpótlásra akár három évre kiterjedő garanciát vállalunk – a fogpótlás típusától függően. A klinikánkon elvégzett összes garanciális kezelés ingyenes! A garancia szolgáltatások további részleteiről és feltételeiről ITT olvashat!

Számoljon le a foghiánnyal! Jöjjön el ingyenes konzultációnkra és tudja meg, mi az Ön számára legideálisabb fogpótlási lehetőség!

KÉRJE INGYENES FOGPÓTLÁSI KEZELÉSI TERVÜNKET!

AHÁNY FOGHIÁNY, ANNYI MEGOLDÁS!

Segítünk eligazodni a fogpótlási lehetőségek között!

 • SZÓLÓ ÉS RÉSZLEGES FOGHIÁNY ESETÉN

  Szóló implantátum

  • A fogászati implantátum egy speciálisan kialakított, titánból készült csavar, egyfajta „műgyökér”, amely mind funkcionális, mind esztétikai szempontból tökéletesen helyettesíti elvesztett fogát.
  • A napjainkban egyre népszerűbb implantátum beültetéssel elkerülhető az ép szomszédos fogak lecsiszolása, sérülése.

  Fémkerámia koronák, hidak

  • A leggyakrabban alkalmazott fogpótlás kedvező ár/érték aránya és időtállósága miatt.
  • A korona egy fémből készült vázból, és az azt borító – a természetes fogak színével megegyező – kerámia bevonatból tevődik össze.
  • A fémváznak köszönhetően törésmentes, jól záródó, pontos és tartós, a porcelán borítás színe tökéletesen hozzáigazítható az eredeti fogak árnyalatához.

  Cirkónium koronák, hidak

  • A cirkóniumból anyagtulajdonságainak köszönhetően még a fémkerámia koronáknál is erősebb, stabil és tartós fogpótlás készíthető.
  • Színben és fényáteresztőképességben is a természetes fogakat idézi, így esztétikai előnye vitathatatlan. Metszőfogak pótlására ideális!
  • Biokompatibilis, semmilyen allergiás reakciót nem vált ki.
  • Alkalmazásával elkerülhető a szürke fémcsík megjelenése az íny tövében.
  • A CAD/CAM technológiának köszönhetően tökéletesen illeszkedik az ínyhez.

  Kombinált fogpótlás

  • Ez a rögzített és a kivehető fogpótlás kombinációjából álló pótlás az ép frontfogak és hiányzó hátsó fogak esetében jelent nagyszerű megoldást.
  • A kombinált fogpótlás akkor is népszerű választás, amikor egészségügyi és/vagy anyagi okokból nem jöhet szóba a fogászati implantátum beültetése.
 • TELJES FOGHIÁNY ESETÉN

  Implantátumokon nyugvó hidak

  • Az implantátumokra épített hidak tökéletes megoldást jelentenek teljes alsó és felső fogsor hiánya esetén is.
  • Ezzel a technikával mind funkcionális, mind esztétikai szempontból az eredeteihez hasonló, azzal egyenértékű, porcelánból vagy cirkóniumból készült fogpótlás építhető.

  All-ON-4

  • A forradalmi All-on-4 módszerrel – akár teljes foghiány esetén is – 24 óra alatt juthat el a fogatlanságtól az esztétikailag és funkciójában is tökéletes fogsorig.
  • Az innovatív technológiát alkalmazva akár 4 implantátummal biztosítható a komplett felső vagy alsó fogsor stabil rögzülése.
  • Az All-on-4 akkor is tökéletes megoldás, amikor a csontállomány nem kielégítő, így elkerülhető a sinus lifttel (csontpótlással) járó komoly műtéti és anyagi megterhelés.

  Teljes műfogsor

  • A ma elérhető legkedvezőbb árú megoldás teljes foghiány esetén.
  • Az új típusú műfogsorok természetes hatásúak, jól megtámasztják az arc izmait és az ajkat, így kitöltik a fogatlanság miatt beesett arcot, azonban ezen fogpótlások funkcionális és esztétikai szempontból sem tudják felvenni a versenyt a korábban felsorolt megoldásokkal.
 • ESZTÉTIKAI HELYREÁLLÍTÁSOK

  Ha Ön olyan szerencsés, hogy nincs foghiánya, az még nem feltétlenül jelenti azt, hogy nincs takargatnivalója. Ha fogai hézagosak, torlódnak, elszíneződtek, esetleg egy baleset nyomait hordozzák, akkor sem kell lemondania a tökéletes hollywoodi mosolyról: az esztétikai fogászat eszközeivel ma már könnyűszerrel megvalósíthatjuk álmai fogsorát!

  Cirkon koronák

  • Az esztétikai korona a fog felszínét teljesen befedő borítás. Kiválóan alkalmas a régi, elszürkült szélű fémkerámia koronák kiváltására, illetve gyökérkezelt, elszíneződött, vagy törött, csonka fogak esztétikai korrigálására.
  • A cirkónium-oxid számos pozitív tulajdonsággal bír: áttetszősége, színe az eredeti fogakéval megegyező; rendkívül stabil, továbbá szövetbarát, így a fémallergiában szenvedőknek is kiváló választás.
  • A legmagasabb esztétikai és funkcionális elvárásoknak is megfelelő cirkon koronák precíz illeszkedését a számítógépes tervezés biztosítja.

  Porcelán héjak (veneer)

  • A kb. 0,5-1 mm vastagságú, fogtechnikai laborban készített porcelán héjak az elülső fogak hibáinak (elszíneződés, egyenetlen fogsor, fogak közötti rések, stb.) javítására szolgálnak.
  • Mivel a porcelán héjak a fog elülső, ajak felőli felszínére kerülnek fel, ezért alkalmazásukkor a fogból csak minimális mennyiséget kell lecsiszolni.
  • Bizonyos esetekben akár a fogszabályozáshoz hasonló esztétikai eredményt is elérhetünk velük – annál sokkal rövidebb idő alatt!

A fogászati implantátum:

Ha hosszú távra tervez és a minőséget keresi

Napjainkban az implantátum beültetés a fogak pótlásának legkorszerűbb módja, hiszen az eljárás végeztével a páciens úgy érezheti, mintha a saját fogait kapta volna vissza. A modern, kifinomult műtéti technikának és a felhasznált anyagok kimagasló minőségének köszönhetően az eljárás mára rutinbeavatkozássá vált.

A VitalCenterben az implantátumok beültetése a legmagasabb színvonalon, a legmodernebb technikával, rövid határidővel történik!

A Vitalcenterben elérhető innovatív All-on-4 eljárás a mai implantológia egyik csúcsát jelentő technológia, amely azonnali megoldást jelenthet nagy volumenű vagy teljes foghiány esetén is!

Kedvezményes áraink

Fogászati kezelés Kedvezményes ár
Szakorvosi vizsgálat, kezelési terv készítés INGYENES
Röntgen felvétel INGYENES*
Préskerámia héj (E-max) 76 500 Ft
Korona / híd** - fém-kerámia 47 250 Ft
Korona / híd** - 3D nyomtatott fém-kerámia 58 500 Ft
Korona / híd** - cirkónium Kiváló ár!65 000 Ft
Implantátum – CAMLOG 151 200 Ft
Implantátum – Alpha-Bio Kiváló ár!107 100 Ft
Mini implantátum műfogsor rögzítésére 67 500 Ft
Teljes akrilát fogsor (alsó vagy felső) 108 000 Ft

* Ha az elkészült felvételt magával akarja vinni, annak 5 900 Ft a költsége.
** tagonként

JELENTKEZZEN BE MOST INGYENES KONZULTÁCIÓRA!

TÖBBET SZERETNE TUDNI? OLVASSA EL CIKKEINKET!

Kép Mészáros Orsolya

Visszahívást kérek!

Mészáros Orsolya vagyok a VitalCenter Margitsziget fogászati ügyfélkapcsolati munkatársa. Örömmel megválaszolom minden felmerülő kérdését, adja meg elérhetőségét és hamarosan visszahívom Önt!

Hívjon minket!
Kapcsolat