VitalCenter Margitsziget

Fogpótlás akciónk véget ért. Kérjük, látogasson el főoldalunkra!

Lépjen ön is akcióba!
Mi már megtettük.

10% kedvezmény akár implantátumokra is, ráadásul a cirkónium koronát most 20% kedvezménnyel, fémkerámia áron adjuk Önnek!

bejelentkezem
ingyenes
konzultációra!

A FOGHIÁNY

mint egészségügyi és esztétikai probléma

Fogaink elvesztésének leggyakoribb okai között a fogszuvasodás, a különböző fogágybetegségek vagy baleseti traumák szerepelnek. A legtöbben nem tulajdonítunk kellő jelentőséget a foghiánynak, különösen akkor, ha az kívül esik a látható mosolyzónán. Gyakori, hogy a fog elvesztése és pótlása között évek telnek el, holott a hosszú ideje fennálló hiány hatására a megmaradt fogak elmozdulnak, ezért az idő múlásával egyre komplikáltabb az eredeti állapot visszaállítása. A foghiány nem pusztán esztétikai kérdés; egészségügyi problémák okozója lehet, kihat az életminőségre.

CIRKÓNIUM KORONA:

TARTÓS, KÉNYELMES ÉS GYÖNYÖRŰ

RÁADÁSUL MOST NAGYSZERŰ ÁRON!

A cirkóniumból készült koronák és hidak nem “csupán” funkcionálisan tökéletes fogászati megoldást jelentenek, hiszen minden fontos szempontnak megfelelnek! Lássuk az előnyöket!

 • GYÖNYÖRŰ: a lehető legtermészetesebb hatást kelti, fényáteresztő képessége a természetes fogakéhoz hasonlít
 • BIOKOMPATIBILIS: teljesen szövetbarát, így semmilyen allergiás reakciót nem vált ki; fémérzékenység esetén is megfelelő választás
 • KÉNYELMES: tökéletesen illeszkedik az ínyhez, mivel nagyon precíz számítógépes technológiával készül
 • TARTÓS: élettartama messze meghaladja a fémkerámia pótlásokét!

AJÁNLATUNK A FOGPÓTLÁSOK TELJES PALETTÁJÁRA!

10% kedvezmény

Legyen szüksége akár egyetlen koronára, akár komplett körhídra, mi most minden fogpótlásra 10% kedvezményt adunk! Nincs foghiánya, egyszerűen csak hibátlan fogsorra, hamisítatlan hollywoodi mosolyra vágyik? Ajánlatunk az esztétikus porcelán héjakra is vonatkozik!

Cirkónium fogpótlás 20% kedvezménnyel

A cirkónium fémmentes, szövetbarát, szilárd és tartós, ráadásul a természetes fogakat idézi színben és transzparenciában. Vagyis megfelel a legmagasabb esztétikai és funkcionális elvárásoknak is! Kiválóan alkalmas elszíneződött, törött vagy csonka fogak esztétikai korrigálására, illetve a régi, elszürkült szélű fémkerámia koronák kiváltására.

Ingyenes konzultáció és panoráma röntgen

Az első, ingyenes konzultáció során alkalma nyílik szakorvosunkkal egyeztetni elképzeléseit, feltenni kérdéseit. Megtudhatja, hogy mi az ideális megoldás az Ön esetében, valamint, hogy milyen hosszú kezelési idővel és mekkora költséggel számolhat.

Személyre szabott kezelési tervek

Az állapotfelmérés és a panoráma röntgen alapján, valamint az Ön igényeit, lehetőségeit és esetleges korlátait felmérő beszélgetésre támaszkodva legalább két kezelési tervet állítunk össze, hogy végül közösen megtaláljuk az Ön számára legoptimálisabb fogpótlási lehetőséget.

Ingyenes féléves kontroll röntgennel

A fogpótlásokra nyújtott – típustól függően akár 5 évre szóló –  garancia egyik feltétele az előirányzott kontroll vizsgálatokon való rendszeres megjelenés. Mi most a kezeléssorozat utáni első, féléves kontrollt ajándékba adjuk Önnek! A vizsgálat során röntgenfelvételt készítünk és ellenőrizzük új fogpótlását, felmérjük elégedettségét.

Garancia

Minden általunk elkészített fogpótlásra akár öt évre kiterjedő garanciát vállalunk – a fogpótlás típusától függően. A klinikánkon elvégzett összes garanciális kezelés ingyenes! A garancia szolgáltatások további részleteiről és feltételeiről ITT olvashat!

Számoljon le a foghiánnyal! Jöjjön el ingyenes konzultációnkra és tudja meg mi az Ön számára legideálisabb fogpótlási lehetőség!

KÉRJE MOST INGYENES FOGPÓTLÁSI KEZELÉSI TERVÜNKET!

AHÁNY FOGHIÁNY, ANNYI MEGOLDÁS!

Segítünk eligazodni a fogpótlási lehetőségek között!

A FOGÁSZATI IMPLANTÁTUM:

HA HOSSZÚ TÁVRA TERVEZ ÉS A MINŐSÉGET KERESI

Napjainkban az implantátum beültetése a fogak pótlásának legkorszerűbb módja, hiszen az eljárás végeztével a páciens úgy érezheti, mintha a saját fogait kapta volna vissza. A modern, kifinomult műtéti technikának és a felhasznált anyagok kimagasló minőségének köszönhetően az eljárás mára rutinbeavatkozássá vált.

A VitalCenterben az implantátumok beültetése a legmagasabb színvonalon, a legmodernebb technikával, rövid határidővel történik!

A Vitalcenterben elérhető innovatív ALL-on-4 eljárás a mai implantológia csúcsát jelentő technológia, amely azonnali megoldást jelenthet nagy volumenű vagy teljes foghiány esetén is!

Kedvezményes áraink

Fogászati kezelés Kedvezményes ár
Szakorvosi vizsgálat, kezelési terv készítés INGYENES
Röntgen felvétel INGYENES*
Préskerámia héj (E-max) 76 500 Ft
Korona / híd** - fém-kerámia 47 250 Ft
Korona / híd** - 3D nyomtatott fém-kerámia 58 500 Ft
Korona / híd** - cirkónium Kiváló ár!65 000 Ft
Implantátum – CAMLOG 151 200 Ft
Implantátum – Alpha-Bio Kiváló ár!107 100 Ft
Mini implantátum műfogsor rögzítésére 67 500 Ft
Teljes akrilát fogsor (alsó vagy felső) 108 000 Ft

* Ha az elkészült felvételt magával akarja vinni, annak 5 900 Ft a költsége.
** tagonként

Kérje személyre szabott, több fogpótlási lehetőséget is bemutató kezelési tervünket, hogy megtudja pontosan mennyibe kerülne elérni álmai mosolyát!

JELENTKEZZEN BE MOST INGYENES KONZULTÁCIÓRA!

TÖBBET SZERETNE TUDNI? OLVASSA EL CIKKEINKET!

Miért épp a VitalCenter?

 • PRÉMIUM MINŐSÉG

  Képzett specialistáink világszínvonalú anyagokkal és eszközökkel dolgoznak, rendelőinket pedig a kor technológiai elvárásainak megfelelően alakítottuk ki az Ön maximális megelégedése érdekében.
 • ELÉRHETŐ ÁRAK

  A hosszú évek alatt kialakult stabil pácienskörnek köszönhetően képesek voltunk az árainkat féken tartani, így széles rétegek számára tudtunk elérhetőek maradni.
 • STABILITÁS

  A 25 éves múlttal és összeszokott szakmai csapattal rendelkező VitalCenter neve mára egyet jelent a kiváló minőséggel és a megbízhatósággal.
 • EXKLUZÍV KÖRNYEZET

  A Margitsziget zöldjében található fogászatunk 6 fogorvosi székkel, digitális panoráma röntgennel és modern felszereltségű szájsebészeti műtővel rendelkezik, ahol akár altatásban is végezhetők a kezelések.
Kép Fekete Attiláról

Visszahívást kérek!

Fekete Attila vagyok a VitalCenter Margitsziget fogászati ügyfélkapcsolati munkatársa. Örömmel megválaszolom minden felmerülő kérdését, adja meg elérhetőségét és hamarosan visszahívom Önt!

Hívjon minket!
Kapcsolat