15-20%

kedvezmény fogpótlásokra és
a fogszabályozó készülékekre!

Bejelentkezem ingyenes konzultációra!

ŐSZ = AKCIÓ

Exkluzív környezetben csúcsminőségű ellátást nyújtunk 30 éve, de áraink nagyon is a földön járnak – erre büszkék vagyunk, ezekhez az értékeinkhez ragaszkodunk. Mint ahogy ragaszkodunk hagyományainkhoz is; így évente kétszer, tavasszal és ősszel további kedvezményekkel kedveskedünk pácienseinknek.

Nincs ez másképp idén sem!

Ne várjon jövő tavaszig, éljen most ŐSZI AJÁNLATUNKKAL!

Amit kínálunk

Konzultáció
és panorámaröntgen

0 Ft

Az első, ingyenes konzultáció során alkalma nyílik szakorvosunkkal egyeztetni elképzeléseit, feltenni kérdéseit. Megtudhatja, hogy mi az ideális megoldás az Ön esetében, valamint, hogy milyen hosszú kezelési idővel és mekkora költséggel számolhat.

Fogpótlások
és Esztétikus héjak

-20%

Azoknak is kedvezünk, akiknek nincs foghiánya, egyszerűen csak hibátlan fogsorra vágynak, hiszen kihagyhatatlan ajánlatunk a tartós, esztétikus, természetes hatású porcelán héjakra is érvényes!

Fogszabályozás

-15%

Kusza, szabálytalan a fogsora? Bízza ránk, és mi egyenesbe hozzuk! Közösen megtaláljuk a problémájára megoldást adó, az igényeinek, életstílusának leginkább megfelelő fogszabályzó készüléket – amelyhez most 15%-kal kedvezőbb áron juthat hozzá!

Biztonság

A hozzánk érkező és oltási igazolvánnyal nem rendelkező pácienseket koronavírus gyorstesztnek vetjük alá, és csak negatív eredmény esetén kezdünk bele a kezelésbe! A rendelőnkben alkalmazott Vazyme Antigen (Ag) tesztet önköltségi áron, mindössze 4.900 Ft-ért biztosítjuk. Örömmel jelentjük azt is, hogy valamennyi munkatársunk megkapta a védőoltást!

* Ajánlatunk a 2021. december 6-ig aláírt kezelési tervekre érvényes.

Kedvezményes áraink

Szakorvosi vizsgálat, kezelési terv készítés INGYENES
Röntgenfelvétel 6 500 Ft INGYENES*
Fogszabályozás
Omni MB (rögzített fém) 160 000 Ft 136 000 Ft-tól
InOvation R (rögzített fém) 190 000 Ft 161 500 Ft
InOvation C (rögzített esztétikus) 250 000 Ft 212 500 Ft
Clarity Advanced (rögzített esztétikus) 220 000 Ft 187 000 Ft
Damon Q (rögzített fém) 230 000 Ft 195 500 Ft
Damon Clear (rögzített esztétikus) 260 000 Ft 221 000 Ft
Fogpótlások / esztétikai kezelések
Fémkerámia korona / hídtag 65 000 Ft 52 000 Ft
3D nyomtatott fémkerámia korona / hídtag 74 000 Ft 59 200 Ft
Cirkónium korona / hídtag 90 000 Ft 75 000 Ft
Implantátum (Nobel Replace CC) 190 000 Ft 152 000 Ft
Implantátum (Alpha-Bio) 145 000 Ft 116 000 Ft
Mini implantátum műfogsor rögzítésére 88 000 Ft 70 400 Ft
Teljes akrilát fogsor (alsó vagy felső) 185 000 Ft 148 000 Ft
Préskerámia héj (e.max) 95 000 Ft 76 000 Ft
Ajánlatunk minden 2021. december 6-ig aláírt kezelési tervre érvényes.

* Amennyiben magával vinné az elkészült felvételt, 5 900 Ft egyszeri díjat számolunk fel!

Felszabadultan szeretnék mosolyogni!

Ahány fogászati probléma, annyi megoldás!

Segítünk eligazodni a lehetőségek között!

 • Szabálytalan fogsor esetén

  Rögzített fémkészülékek

  • Az időtálló és tartós hagyományos szerkezetű fémkészülékek hatékony és költségkímélő megoldást nyújtanak még a legkomplexebb esetekben is. A hagyományos készülékek esetében kb. négyhetente szükséges ellenőrzésre, aktiválásra járni. A várható kezelési idő a probléma összetettségétől függően 12-24 hónap.
  • A modern fogorvoslás egyik újdonsága és dinamikusan fejlődő területe a kisebb erőkkel működő fogszabályozás. Az önligírozó fémkészülékek gyengéd fog- és csontbarát eljárással, folyamatos kis erőleadással bírják mozgásra a fogakat. Ez – amellett, hogy sokkal komfortosabb – lehetőséget nyújt a helyteremtés céljából alkalmazott foghúzások elkerülésére is. További előnyük a rövidebb kezelés és ritkább orvosi vizit: akár csupán 10 hetente kell a rendelőt felkeresni.

  Rögzített esztétikus készülékek

  • A hagyományos szerkezetű esztétikus készülékekre ugyanaz érvényes, mint a hagyományos szerkezetű fém társaikra, ám a fém helyett fogszínű anyagot alkalmazunk.
  • Azoknak, akik a kiemelkedő esztétikum mellett funkcionalitásában is a legjobbat szeretnék választani, az esztétikus önligírozó készülékeket ajánljuk.
  • Az esztétikus készülékek zafírból, porcelánból vagy átlátszó polikristály elemekből állnak (ún. fehér fogszabályozók), így sok esetben fel sem tűnnek a külső szemlélő számára.
  • Ezek a típusok tökéletes megoldást jelentenek azok számára, akik szeretnék, hogy kezelésük szinte észrevétlen maradjon.
 • SZÓLÓ ÉS RÉSZLEGES FOGHIÁNY ESETÉN

  Szóló implantátum

  • A fogászati implantátum egy speciálisan kialakított, titánból készült csavar, egyfajta „műgyökér”, amely mind funkcionális, mind esztétikai szempontból tökéletesen helyettesíti elvesztett fogát.
  • A napjainkban egyre népszerűbb implantátumbeültetéssel elkerülhető az ép szomszédos fogak lecsiszolása, sérülése.

  Cirkónium koronák, hidak

  • A cirkóniumból anyagtulajdonságainak köszönhetően még a fémkerámia koronáknál is erősebb, stabil és tartós fogpótlás készíthető.
  • Színben és fényáteresztőképességben is a természetes fogakat idézi, így esztétikai előnye vitathatatlan. Metszőfogak pótlására ideális!
  • Biokompatibilis, semmilyen allergiás reakciót nem vált ki.
  • Alkalmazásával elkerülhető a szürke fémcsík megjelenése az íny tövében.
  • A CAD/CAM technológiának köszönhetően tökéletesen illeszkedik az ínyhez.

  Kombinált fogpótlás

  • Ez a rögzített és a kivehető pótlás kombinációjából álló fogmű az ép frontfogak és hiányzó hátsó fogak esetében jelent nagyszerű megoldást.
  • A kombinált fogpótlás akkor is népszerű választás, amikor egészségügyi és/vagy anyagi okokból nem jöhet szóba a fogászati implantátum beültetése.
 • TELJES FOGHIÁNY ESETÉN

  Implantátumokon nyugvó hidak

  • Az implantátumokra épített hidak tökéletes megoldást jelentenek teljes alsó és felső fogsor hiánya esetén is.
  • Ezzel a technikával mind funkcionális, mind esztétikai szempontból az eredetihez hasonló, azzal egyenértékű, porcelánból vagy cirkóniumból készült fogpótlás építhető.

  All-ON-4

  • A forradalmi All-on-4 módszerrel – akár teljes foghiány esetén is – 24 óra alatt juthat el a fogatlanságtól az esztétikailag és funkciójában is tökéletes fogsorig.
  • Az innovatív technológiát alkalmazva akár 4 implantátummal biztosítható a komplett felső vagy alsó fogsor stabil rögzülése.
  • Az All-on-4 akkor is tökéletes megoldás, amikor a csontállomány nem kielégítő, így elkerülhető a csontpótlással járó komoly műtéti és anyagi megterhelés.

  Teljes műfogsor

  • A ma elérhető legkedvezőbb árú megoldás teljes foghiány esetén.
  • Az új típusú műfogsorok természetes hatásúak, jól megtámasztják az arc izmait és az ajkat, így kitöltik a fogatlanság miatt beesett arcot, azonban ezen fogpótlások funkcionális és esztétikai szempontból sem tudják felvenni a versenyt a korábban felsorolt megoldásokkal.
 • Esztétikai probléma esetén

  Ha Ön olyan szerencsés, hogy nincs foghiánya, az még nem feltétlenül jelenti azt, hogy nincs takargatnivalója. Ha fogai hézagosak, torlódnak, elszíneződtek, esetleg egy baleset nyomait hordozzák, akkor sem kell lemondania a tökéletes hollywoodi mosolyról: az esztétikai fogászat eszközeivel ma már könnyűszerrel megvalósíthatjuk álmai fogsorát!

  Cirkónium koronák

  • Az esztétikai korona a fog felszínét teljesen befedő borítás. Kiválóan alkalmas a régi, elszürkült szélű fémkerámia koronák kiváltására, illetve gyökérkezelt, elszíneződött, vagy törött, csonka fogak esztétikai korrigálására.
  • A cirkónium-oxid számos pozitív tulajdonsággal bír: áttetszősége, színe az eredeti fogakéval megegyező; rendkívül stabil, továbbá szövetbarát, így a fémallergiában szenvedőknek is kiváló választás.
  • A legmagasabb esztétikai és funkcionális elvárásoknak is megfelelő cirkónium koronák precíz illeszkedését a számítógépes tervezés biztosítja.

  Porcelán héjak (veneer)

  • A kb. 0,5-1 mm vastagságú, fogtechnikai laborban készített porcelán héjak az elülső fogak hibáinak (elszíneződés, egyenetlen fogsor, fogak közötti rések, stb.) javítására szolgálnak.
  • Mivel a porcelán héjak a fog elülső, ajak felőli felszínére kerülnek fel, ezért alkalmazásukkor a fogból csak minimális mennyiséget kell lecsiszolni.
  • Bizonyos esetekben akár a fogszabályozáshoz hasonló esztétikai eredményt is elérhetünk velük – annál sokkal rövidebb idő alatt!

Ismerje meg elkötelezett szakembereinket!

Munkatársaink egytől egyig képességeik és tudásuk legjavát adják a közös munkához, amelynek fő célja pácienseink jólléte, megelégedettsége.

Kérdései
vannak?

 • Mely beavatkozásokra vonatkozik az ajánlat?

  A klinikánkon alkalmazott valamennyi fogpótló eljárásra, legyen szüksége akár egyetlen koronára, akár komplett körhídra vagy implantátumbeültetésre. Az összes fogpótlás típusra, készüljön fémből, porcelánból vagy a napjaink legkorszerűbb anyagának tartott, a legmagasabb elvárásoknak is megfelelő, maximálisan tartós, erős, kényelmes, és nem utolsósorban gyönyörű cirkóniumból!

  Nincs foghiánya, csak hibátlan fogsorra vágyik, amelyre egy hollywoodi sztár is büszke lenne? Kihagyhatatlan ajánlatunk a gyors és látványos megoldást nyújtó esztétikus porcelán héjakra is érvényes!

  Olyan szabálytalanságok vannak a fogsorában, melyekre nem nyújtanak megoldást az esztétikus héjak? Akciónkat kiterjesztettük fogszabályzó készülékeinkre, melyeket 15% kedvezménnyel kínálunk!

 • Van-e járványügyi kockázata a fogászati kezelésnek?

  Továbbra is alkalmazzuk az elmúlt hónapokban már bizonyítást nyert óvintézkedéseinket, szigorú járványügyi protokollunkat. Kijelenthetjük, hogy rendelőnkben minden feltétel adott ahhoz, hogy a fogászati beavatkozásokat maximális védelem mellett, mind a páciensek, mind a személyzet számára teljesen biztonságosan végezzük el.

 • Meddig érvényes az akció?

  Ajánlatunk a 2021. december 6-ig aláírt kezelési tervekre érvényes.

Jó szívvel ajánljuk blogcikkeinket is!

Hiányzik a mosoly az életemből!

Visszahívást kérek!

Hívjon minket!
Kapcsolat

Kedves Pácienseink,

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a maximális védelem érdekében oltási igazolvánnyal nem rendelkező pácienseinket koronavírus gyorstesztnek vetjük alá és csak negatív eredmény esetén kezdünk bele a kezelésbe! A tesztelésről bővebben ITT tájékozódhatnak!

Időpont-egyeztetés céljából hívják recepciónkat (telefon: +36 1 340 4518) vagy töltsék ki a honlapunkon található űrlapot.

Bátran keressenek bennünket beavatkozást igénylő fogászati probléma esetén, nálunk, velünk teljes biztonságban vannak!

A VitalCenter Csapata