VitalCenter Margitsziget

Mosolyra fakasztó akció!

Jelentkezzen be most
INGYENES KONZULTÁCIÓRA!

Miért ártalmas a foghiány?

 • az ép fogak elmozdulnak a hiány irányába, így teljes fogsorának egészsége veszélybe kerülhet
 • a csökkent rágófunkció miatt már nem élvezet az evés, emésztési zavarok, gyomorbántalmak jelentkezhetnek
 • csontvesztés indulhat be az állkapocsban
 • a hangszín, hangképzés módosul, beszédzavar léphet föl
 • elveszítheti önbizalmát, pszichés zavarok, szorongás jelentkezhet

Hiánypótló ajánlatunk

10%
kedvezmény

Legyen szüksége akár egyetlen koronára, akár komplett körhídra, mi most minden fogpótlásra 10% kedvezményt adunk! Nincs foghiánya, egyszerűen csak hibátlan fogsorra vágyik? Ajánlatunk az esztétikus porcelán héjakra is vonatkozik!

Cirkónium korona fémkerámia áron

Akciónk keretében a kiemelkedő minőségű és esztétikájú CIRKÓNIUM KORONÁT FÉMKERÁMIA ÁRON, közel 20% kedvezménnyel adjuk.

Ingyenes konzultáció és panorámaröntgen

Az első, ingyenes konzultáció során alkalma nyílik szakorvosunkkal egyeztetni elképzeléseit, feltenni kérdéseit. Megtudhatja, hogy mi az ideális megoldás az Ön esetében, valamint, hogy milyen hosszú kezelési idővel és mekkora költséggel számolhat.

Ingyenes infekciókontroll

Bár a pácienseink és munkatársaink védelmére bevezetett szigorú járványügyi óvintézkedések betartásához, az extra védőfelszerelések viseléséhez továbbra is ragaszkodunk, de az ezzel járó infekciókontroll díjat átvállaljuk!

Ingyenes féléves kontroll és röntgen

A fogpótlásokra nyújtott garancia egyik feltétele az előirányzott kontroll vizsgálatokon való rendszeres megjelenés. Mi most a kezeléssorozat utáni első, féléves kontrollt ajándékba adjuk Önnek! A vizsgálat során röntgenfelvételt készítünk és ellenőrizzük új fogpótlását, felmérjük elégedettségét.

3 év
Garancia

Minden általunk elkészített fogpótlásra akár három évre kiterjedő garanciát vállalunk – a fogpótlás típusától függően. A klinikánkon elvégzett összes garanciális kezelés ingyenes! A garancia szolgáltatások további részleteiről és feltételeiről ITT olvashat!

Ajánlatunk minden 2020. június 24 után aláírt kezelési tervre érvényes.

Kedvezményes áraink

Fogászati kezelés Kedvezményes ár
Szakorvosi vizsgálat, kezelési terv készítés INGYENES
Röntgen felvétel INGYENES*
Préskerámia héj (E-max) 79 200 Ft
Korona / hídtag - fém-kerámia 52 200 Ft
Korona / hídtag - 3D nyomtatott fém-kerámia 61 200 Ft
Korona / hídtag - cirkónium Kiváló ár!65 000 Ft
Implantátum – CAMLOG 151 200 Ft
Implantátum – Alpha-Bio Kiváló ár!116 100 Ft
Mini implantátum műfogsor rögzítésére 72 000 Ft
Teljes akrilát fogsor (alsó vagy felső) 148 500 Ft
Ajánlatunk minden 2020.június 24.-augusztus 31. között aláírt kezelési tervre érvényes.

* Amennyiben magával vinné az elkészült felvételt, 5 900 Ft egyszeri díjat számolunk fel!

Felszabadultan szeretnék mosolyogni!

AHÁNY FOGHIÁNY, ANNYI MEGOLDÁS!

Segítünk eligazodni a fogpótlási lehetőségek között!

 • SZÓLÓ ÉS RÉSZLEGES FOGHIÁNY ESETÉN

  Szóló implantátum

  • A fogászati implantátum egy speciálisan kialakított, titánból készült csavar, egyfajta „műgyökér”, amely mind funkcionális, mind esztétikai szempontból tökéletesen helyettesíti elvesztett fogát.
  • A napjainkban egyre népszerűbb implantátum beültetéssel elkerülhető az ép szomszédos fogak lecsiszolása, sérülése.

  Fémkerámia koronák, hidak

  • A leggyakrabban alkalmazott fogpótlás kedvező ár/érték aránya és időtállósága miatt.
  • A korona egy fémből készült vázból, és az azt borító – a természetes fogak színével megegyező – kerámia bevonatból tevődik össze.
  • A fémváznak köszönhetően törésmentes, jól záródó, pontos és tartós, a porcelán borítás színe tökéletesen hozzáigazítható az eredeti fogak árnyalatához.

  Cirkónium koronák, hidak

  • A cirkóniumból anyagtulajdonságainak köszönhetően még a fémkerámia koronáknál is erősebb, stabil és tartós fogpótlás készíthető.
  • Színben és fényáteresztőképességben is a természetes fogakat idézi, így esztétikai előnye vitathatatlan. Metszőfogak pótlására ideális!
  • Biokompatibilis, semmilyen allergiás reakciót nem vált ki.
  • Alkalmazásával elkerülhető a szürke fémcsík megjelenése az íny tövében.
  • A CAD/CAM technológiának köszönhetően tökéletesen illeszkedik az ínyhez.

  Kombinált fogpótlás

  • Ez a rögzített és a kivehető pótlás kombinációjából álló fogmű az ép frontfogak és hiányzó hátsó fogak esetében jelent nagyszerű megoldást.
  • A kombinált fogpótlás akkor is népszerű választás, amikor egészségügyi és/vagy anyagi okokból nem jöhet szóba a fogászati implantátum beültetése.
 • TELJES FOGHIÁNY ESETÉN

  Implantátumokon nyugvó hidak

  • Az implantátumokra épített hidak tökéletes megoldást jelentenek teljes alsó és felső fogsor hiánya esetén is.
  • Ezzel a technikával mind funkcionális, mind esztétikai szempontból az eredeteihez hasonló, azzal egyenértékű, porcelánból vagy cirkóniumból készült fogpótlás építhető.

  All-ON-4

  • A forradalmi All-on-4 módszerrel – akár teljes foghiány esetén is – 24 óra alatt juthat el a fogatlanságtól az esztétikailag és funkciójában is tökéletes fogsorig.
  • Az innovatív technológiát alkalmazva akár 4 implantátummal biztosítható a komplett felső vagy alsó fogsor stabil rögzülése.
  • Az All-on-4 akkor is tökéletes megoldás, amikor a csontállomány nem kielégítő, így elkerülhető a sinus lifttel (csontpótlással) járó komoly műtéti és anyagi megterhelés.

  Teljes műfogsor

  • A ma elérhető legkedvezőbb árú megoldás teljes foghiány esetén.
  • Az új típusú műfogsorok természetes hatásúak, jól megtámasztják az arc izmait és az ajkat, így kitöltik a fogatlanság miatt beesett arcot, azonban ezen fogpótlások funkcionális és esztétikai szempontból sem tudják felvenni a versenyt a korábban felsorolt megoldásokkal.
 • ESZTÉTIKAI HELYREÁLLÍTÁSOK

  Ha Ön olyan szerencsés, hogy nincs foghiánya, az még nem feltétlenül jelenti azt, hogy nincs takargatnivalója. Ha fogai hézagosak, torlódnak, elszíneződtek, esetleg egy baleset nyomait hordozzák, akkor sem kell lemondania a tökéletes hollywoodi mosolyról: az esztétikai fogászat eszközeivel ma már könnyűszerrel megvalósíthatjuk álmai fogsorát!

  Cirkon koronák

  • Az esztétikai korona a fog felszínét teljesen befedő borítás. Kiválóan alkalmas a régi, elszürkült szélű fémkerámia koronák kiváltására, illetve gyökérkezelt, elszíneződött, vagy törött, csonka fogak esztétikai korrigálására.
  • A cirkónium-oxid számos pozitív tulajdonsággal bír: áttetszősége, színe az eredeti fogakéval megegyező; rendkívül stabil, továbbá szövetbarát, így a fémallergiában szenvedőknek is kiváló választás.
  • A legmagasabb esztétikai és funkcionális elvárásoknak is megfelelő cirkon koronák precíz illeszkedését a számítógépes tervezés biztosítja.

  Porcelán héjak (veneer)

  • A kb. 0,5-1 mm vastagságú, fogtechnikai laborban készített porcelán héjak az elülső fogak hibáinak (elszíneződés, egyenetlen fogsor, fogak közötti rések, stb.) javítására szolgálnak.
  • Mivel a porcelán héjak a fog elülső, ajak felőli felszínére kerülnek fel, ezért alkalmazásukkor a fogból csak minimális mennyiséget kell lecsiszolni.
  • Bizonyos esetekben akár a fogszabályozáshoz hasonló esztétikai eredményt is elérhetünk velük – annál sokkal rövidebb idő alatt!

A szépség ereje,
az erő szépsége

Ha az a kérdés, hogy szép legyen a fogpótlás vagy inkább tartós, a válasz: mindkettő! A cirkóniumból készült korona vagy híd megfelel a legmagasabb esztétikai elvárásoknak és közben funkciójában is tökéletes! A cirkónium a lehető legtermészetesebb hatást kelti, fényáteresztő képessége a természetes fogakéhoz hasonlít. Fémmentes, szövetbarát, semmilyen allergiás reakciót nem vált ki. Mivel precíz számítógépes technológiával munkálják meg, tökéletesen illeszkedik az ínyhez, viselete kényelmes. Szilárd és tartós anyag, a belőle készült pótlás a természetes fog hosszú távra szóló, teljes értékű helyettesítője.

Életre szóló megoldás

Akár szóló fog hiánya vagy teljes fogatlanság álljon is fenn, az implantátum beültetés a fogak pótlásának legkorszerűbb módja, hiszen az eljárás végeztével a páciens úgy érezheti, mintha a saját fogait kapta volna vissza. A felhasznált anyagok kimagasló minőségének, valamint a modern, kifinomult műtéti technikának köszönhetően a beavatkozás fájdalommentesen végezhető, a gyógyulás pedig gyorsan lezajlik. Megfelelő szájhigiénia mellett a fogimplantátum hosszú távú megoldást nyújt a foghiányra, jó eséllyel akár egy egész életen át kitarthat.
A VitalCenter az elsők között alkalmazta a mai implantológia egyik csúcsát jelentő innovatív All-on-4 technológiát, amely azonnali megoldást jelenthet nagy volumenű vagy teljes foghiány esetén is!

Kérdései vannak?

 • Mely beavatkozásokra vonatkozik az ajánlat?

  A klinikánkon alkalmazott valamennyi fogpótló eljárásra, legyen szüksége akár egyetlen koronára, akár komplett körhídra. Az összes fogpótlás típusra, készüljön fémből, porcelánból vagy a napjaink legkorszerűbb anyagának tartott, a legmagasabb elvárásoknak is megfelelő, maximálisan tartós, erős, kényelmes, és nem utolsósorban gyönyörű cirkóniumból!
  Nincs foghiánya, csak hibátlan fogsorra vágyik, amelyre egy hollywoodi sztár is büszke lenne? Kihagyhatatlan ajánlatunk a gyors és látványos megoldást nyújtó esztétikus porcelán héjakra is érvényes!

 • Hogyan jelentkezhetek be?

  A jelen helyzetben kizárólag előre egyeztetett időpontra érkező pácienseket tudunk fogadni. Kérjük, jelezze felénk érdeklődését és szándékát az oldalon található űrlapok valamelyikén, és munkatársaink nagyon rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

 • Van-e járványügyi kockázata a fogászati kezelésnek?

  Bár a koronavírus-fenyegetettség miatt bevezetett korlátozások folyamatosan enyhülnek, mi továbbra is nagyon komolyan vesszük a helyzetet. Az újranyitásunk óta eltelt hetek, hónapok alatt bizonyítást nyertek a teljes védelem megteremtése érdekében bevezetett óvintézkedések, szabályok. Kijelenthetjük, hogy rendelőnkben minden feltétel adott ahhoz, hogy a fogászati beavatkozásokat maximális védelem mellett, mind a páciensek, mind a személyzet számára teljesen biztonságosan végezzük el.

 • Hogyan jutok el a VitalCenterbe?

  Az Árpád hídtól és a Nyugati pályaudvartól indul a Margitszigeten át közlekedő 26-os autóbusz. A „Szállodák (Hotels)” megállótól mindössze egy kellemesen rövid sétára található a rendelőnknek otthont adó Ensana Thermal Margitsziget Health Spa Hotel.
  Amennyiben kényelmi vagy biztonsági okok miatt inkább autóval érkezne, az Árpád híd margitszigeti leágazásánál hajthat be a hotel parkolójába. Autóval érkező ügyfeleinknek egy óra ingyenes parkolást biztosítunk!

 • Miért épp az Önök rendelőjét válasszam?

  A három évtizedes múlttal és összeszokott szakmai csapattal rendelkező VitalCenter neve egyet jelent a kiváló minőséggel és a megbízhatósággal. Képzett specialistáink világszínvonalú anyagokkal és eszközökkel dolgoznak, rendelőinket pedig a kor technológiai elvárásainak megfelelően alakítottuk ki az Ön maximális megelégedése érdekében.
  A hosszú évek alatt kialakult stabil pácienskörnek köszönhetően képesek voltunk árainkat féken tartani, így széles rétegek számára tudtunk elérhetőek maradni. Jelen akciónk keretében pedig még a szokásosnál is kedvezőbb árakat biztosítunk.

Nem halogatom tovább,
kérem az időpontomat!

ISMERJE MEG CSAPATUNKAT!

Munkatársaink egytől egyig képességeik és tudásuk legjavát adják a közös munkához, amelynek fő célja pácienseink jólléte, megelégedettsége.

 

Ismerje meg elkötelezett csapatunkat!

TÖBBET SZERETNE TUDNI? OLVASSA EL CIKKEINKET!

Hiányzik a mosoly az életemből!

Visszahívást kérek!

Hívjon minket!
Kapcsolat