VitalCenter Margitsziget

Még szebb, még exkluzívabb lett környezetünk, befejeződtek a rendelőnknek otthon adó Danubius Health Spa Resort Hotel felújítási munkálatai, mely során megváltozott útvonalon lehet megközelíteni rendelőnket. Ehhez nyújtunk most egy kicsit segítséget; kisfilmünkkel megmutatjuk, hogyan a legegyszerűbb eljutni rendelőnkbe.

🚗 Autóval érkező pácienseinknek javasoljuk, hogy gépjárművükkel a szálloda bal oldalán található, Nagyrét melletti kisebb parkolóban álljanak meg. Fogászatunkat a hotel szintén ezen oldal felőli bejáratán át érdemes megközelíteni, majd rögtön balra fordulva juthat el a szálloda új wellness recepciójáig. A recepcióval szemben található a lépcsőház, illetve a lift is, ahonnan a első emeletre jutva máris a VitalCenter mosolygós kollégái fogadják Önt!

Kíváncsiak a felújítés végeredményre? Keressenek fel bennünket és meglátják! Szeretettel várjuk Kedves Pácienseinket!

Hívjon minket!
Kapcsolat

Kedves Páciensünk,

Egészségügyi intézményként eddig is minden törekvésünk arra irányult, hogy megóvjuk pácienseink egészségét, és ez most sincs másképp.

Mi a pácienseinket felelős partnerként kezeljük, és tudjuk azt, hogyha olyan helyzetben voltak, amely az átlagosnál nagyobb esélyt ad arra, hogy vírushordozóval közlekedtek, akkor ezt a VitalCenternek jelzik, és a kezelést a potenciális inkubációs idő eltelte utánra halasztjuk.

Sajnos a mai naptól arra kényszerültünk, hogy csak ügyeleti rendszert tudjunk fenntartani, mely esetleg nem is a Margitszigeten üzemel (061 340 4518).

Bármilyen kérdés és észrevétel esetén állunk az Önök rendelkezésére. Minden kedves Páciensünknek köszönjük a velünk való együttműködést!

Dr. Lantos Endre
Vezető Főorvos
VitalCenter

Vigyázunk magunkra, hogy vigyázhassunk Önökre is!