VitalCenter Margitsziget

Szeretne időpontot foglalni vagy személyre szabott kezelési tervet, árajánlatot kapni? Hívjon minket bizalommal, vagy jelentkezzen be az űrlap segítségével és visszahívjuk Önt!

Elérhetőségeink:

Ensana Thermal Margitsziget Health Spa Hotel
1007 Budapest, Margitsziget

Tel: +36 1 340 4518, +36 1 329 2968

E-mail: [email protected]

Megközelítés tömegközlekedéssel:

Az Árpád hídtól és a Nyugati pályaudvartól a Margitszigeten át közlekedő 26-os autóbuszról a „Szállodák (Hotels)” megállónál érdemes leszállni. Innen pár perc csodás környezetben megtett sétára található az Ensana Thermal Margitsziget Health Spa Hotel, mely otthont ad rendelőnknek.

Megközelítés autóval:

Az autóval érkező pácienseink kizárólag az Árpád híd margitszigeti leágazásánál hajthatnak be a hotel bejáratánál lévő parkolóba.

Kérjen tőlünk időpontot!

Kedves Páciensünk,

A május 4-étől hatályos kormányrendelet alapján ismét lehetővé vált a fogászati kezelések elvégzése.

Kijelenthetjük, hogy rendelőnkben minden feltétel adott ahhoz, hogy a fogászati beavatkozásokat maximális védelem mellett, mind a páciensek, mind a személyzet számára teljesen biztonságosan végezzük el. Fontos, hogy a továbbiakban is telefonon történt egyeztetés alapján tud időpontot kapni (a jól ismert +36 1 340 4518).

Felhívjuk szíves figyelmüket arra is, hogy a fogászatunknak otthont adó Ensana Thermal Margitsziget Health Spa Hotel oldalsó bejárata átmenetileg zárva van, így rendelőnk csak a szálloda főbejáratán keresztül közelíthető meg.

További információkért kattintson ide!

Üdvözlettel: Dr. Lantos Endre Vezető Főorvos,
valamint a VitalCenter csapata

 

Hívjon minket!
Kapcsolat