Szeretne időpontot foglalni vagy személyre szabott kezelési tervet, árajánlatot kapni? Hívjon minket bizalommal, vagy jelentkezzen be az űrlap segítségével és visszahívjuk Önt!

Elérhetőségeink:

Ensana Thermal Margitsziget Health Spa Hotel
1007 Budapest, Margitsziget

Tel: +36 1 340 4518, +36 1 329 2968

E-mail: [email protected]

Megközelítés tömegközlekedéssel:

Az Árpád hídtól és a Nyugati pályaudvartól a Margitszigeten át közlekedő 26-os autóbuszról a „Szállodák (Hotels)” megállónál érdemes leszállni. Innen pár perc csodás környezetben megtett sétára található az Ensana Thermal Margitsziget Health Spa Hotel, mely otthont ad rendelőnknek.

Megközelítés autóval:

Az autóval érkező pácienseink kizárólag az Árpád híd margitszigeti leágazásánál hajthatnak be a hotel bejáratánál lévő parkolóba.

Kérjen tőlünk időpontot!

Kedves Páciensünk,

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a fokozódó járványügyi helyzetre válaszul új szabályok bevezetése mellett döntöttünk. Felelősségünknek érezzük, hogy a lehető legmagasabb szinten óvjuk az Önök és kollégáink egészségét, ezért:

2020. november 9-től minden páciensünket – érkezzen akár konzultációra, akár beavatkozásra – koronavírus gyorstesztnek vetjük alá, és csak negatív eredmény esetén kezdünk bele a kezelésbe!

A VitalCenter Margitsziget rendelőben alkalmazott egylépéses „Biocredit COVID-19 Ag” koronavírus tesztet önköltségi áron, a PCR-teszt árának töredékéért, 4.900 Ft-ért tesszük elérhetővé pácienseink számára!

A biztonság további fokozása érdekében bevezetett intézkedésünkről ITT találhatnak bővebb információkat