Ajakfeltöltés – Hialuronsavas ajakformálás, ajakfiatalítás

Lehet egy mosollyal több?
A VitalCenter bemutatja: hialuronsavas ajakfeltöltés prémium minőséget képviselő töltőanyaggal – mindazoknak, akik gyönyörűen ívelt, telt ajkakra, fiatalosabb megjelenésre vágynak, esetleg a fogsoruk rehabilitációja után ajkukat is tökéletesítenék.

Ajakfeltöltés – Hialuronsavas ajakformálás, ajakfiatalítás

Egy szépen ívelt ajak igéző látvány, vonzza a tekintetet, javítja viselője megítélését és növeli magabiztosságát, önbizalmát.

De mi van akkor, ha valakinek nem adatott meg a feszes, dús, szimmetrikus száj? Vagy ha az ajkak egy hosszan fennálló fogászati probléma hatására hátrányukra változtak?

Új szolgáltatásunk!

Ha nem elégedett ajkai kinézetével, a VitalCenter megoldást kínál Önnek: hialuronsavas ajakfeltöltés prémium minőséget képviselő töltőanyaggal – mindazoknak, akik gyönyörűen ívelt, telt ajkakra, fiatalosabb megjelenésre vágynak, de fontos számukra az is, hogy a végeredmény ne túlzó, hanem maximálisan természetes hatású és érzetű legyen!

Talán felmerül Önben a kérdés: ajakfeltöltés egy fogászat szolgáltatáspalettáján?

Igen! Miért ne?
Itt az ideje, hogy felismerjük: az esztétikai fogászat nem az ajkakon belül kezdődik vagy végződik! A fogaknak illeszkedniük kell az archoz, és különösen a számukra közvetlen keretet adó ajkakhoz.

A szájvonal tökéletesítésével tesszük igazán teljessé az általunk megalkotott esztétikai fogászati képet.

Nem egyszerűen szépészeti szolgáltatást kínálunk, de korrekciós eljárást is.

Mit értünk ezen?

Bizonyos fogászati problémák hátrányosan befolyásolják az arc, és főként az ajkak megjelenését. Egy hosszabb ideig fennálló foghiány hatására például az ajkak ráncossá, beesetté válhatnak, elvékonyodhatnak, esetleg elveszítik szimmetriájukat. Hialuronsavas kezelésünkkel ezeket az esztétikai problémákat is kezelni tudjuk.

Hogyan készülünk elő a beavatkozásra?

A hialuronsavas ajaktöltés minimálisan invazív eljárás, éppen ezért nem igényel komolyabb előkészületeket.
Természetesen nem maradhat el a mindenre kiterjedő konzultáció, ahol a páciens igényeit (az elérni kívánt hatás) és egyéni adottságait (az arc- és ajakforma, életkor, stílus) figyelembe véve határozzuk meg a kezelés pontos menetét. 

Hogyan működik a hialuronsavas ajakfeltöltés, ajakfiatalítás?

Az ajkakba vékony tűvel több ponton hialuronsavat injektálunk, ami egyenletesen szétterjed a szövetekben és vízmegkötő képességének köszönhetően megduzzad; ily módon a száj hidratálttá, puhává válik, volumene nő, az íve markánsabbá lesz; a száj ráncai kisimulnak. Mindezt akár egészen minimális mennyiségű anyag bejuttatásával elérhetjük.
Minden esetben személyre szabottan, az arc formáját, arányait figyelembe véve, az aranymetszés szabálya szerint járunk el, így kapunk a teljes arccal harmóniában lévő, arányos és természetesen telt ajkakat.

Mit érhetünk el ezzel a szépítő / fiatalító kezeléssel? 

 • Az ajkak természetesen teltté, érzékivé, kifejezővé válnak.
 • A száj hidratált, feszes, tónusos megjelenést kap.
 • Az ajak vonala, kontúrja szebb, ívesebb, szabályosabb, míg színe élénkebb lesz.
 • A teljes megjelenés üdébbé, fiatalosabbá válik.
 • A „teljesség” élménye: egy fogászati rehabilitáció során megújult, tökéletes fogsorhoz méltó álomszép ajkakat kapunk.

ajakfeltöltés

Mennyire tartós az eredmény?

A bejuttatott hialuronsav fokozatosan felszívódik, így a beavatkozás átmeneti hatású, idővel ismétlésre szorul. A prémium minőségű töltőanyagok hosszú hónapokon át, (többszöri töltés után) akár egy évig kitartanak – ez minden esetben egyénfüggő. Miután a szervezet természetes módon lebontja az anyagot, a kezelés gond nélkül ismételhető.

Vannak a kezelésnek kontraindikációi?

Nem javasolt az ajakszépítő / ajakfiatalító beavatkozás, ha Ön

 • 18 év alatti,
 • az összetevők bármelyikére allergiás,
 • fogászati gondokkal küzd (gyulladt fog, íny),
 • várandós vagy szoptat,
 • a kezelés időpontjában lázas vagy fertőző beteg,
 • a kezelés időpontjában ajakherpesszel küzd,
 • bizonyos autoimmun és krónikus betegségekben szenved,
 • véralvadásgátlót szed, vérzékeny,
 • korábban szilikonos ajakfeltöltésen esett át.

A felsoroltakon túl nincs egyéb akadálya, hogy elvégezzük ezt a minimális beavatkozással járó, de maximális változást kínáló ajaktökéletesítő / ajakkorrekciós kezelést.

Kérjen időpontot konzultációnkra!

 
Kezelések