HELBO lézeres kezelés

Microscopic bacterias and viruses around tooth in a virtual mouth. Hygiene medical concept. Vector illustration in light blue colorsSzánkban hozzávetőlegesen több mint 500 különféle baktérium és számos gomba található. Ezek mind fontos részét képezik az emésztőrendszerünknek, ahol a fehérjék építésében és az ételmaradékok lebontásában játszanak szerepet. Ideális esetben ezek a baktériumok és gombák tökéletes egyensúlyban élnek, amit   képesek saját maguk szabályozni.

Ez a természetes rendszer meglehetősen érzékeny. Az akkut és krónikus fertőzések kialakulása függ egészségünktől, a fogaink állapotától és a fogászati kezelések rendszerességétől. Ezen körülmények mind befolyásolják a természetes egyensúlyt – amiben a kórokozó baktériumok kerülhetnek többségbe. A krónikus gyulladások a szájban számos esetben kihathatnak a teljes szervezetünkre. Ma már bizonyított, hogy a kórokozó baktériumok okozói lehetnek szívbetegségeknek, vérrög kialakulásának vagy akár koraszülésnek.

A HELBO forradalmi kezelés egy speciális festékkel és lézerrel pusztítja el azon baktériumokat és gombákat, amelyek a gyulladást okozzák, mindezt fájdalommentesen, azonnal és mellékhatás nélkül.

A HELBO lézeres kezeléssel 3 lépésben állítjuk vissza az egyensúlyt:

 • Az elsődleges tisztítás után a fertőzött részeket egy speciális kék festékkel vonjuk be.
 • A festéket ezután gyengített lézerrel világítjuk meg.
 • Miután a fényre reagáló festék részecskéi és a lézer reakcióba lépnek, oxigént kezdenek el termelni, ami a fertőző baktériumok és a gombák pusztulásához vezet.

Így a betegséget kiváltó baktériumok azonnal eltűnnek, miközben az egészséges sejtek nem sérülnek! A HELBO kezelés eredményeképpen a szervezet saját magának állítja vissza az egészséges és természetes egyensúlyt. Továbbá kutatások bizonyítják, hogy a lézeres kezelés csökkenti a gyulladás okozta fájdalmat és elősegíti a sebgyógyulást.

Miért jó Önnek a HELBO lézeres kezelés?

 • Fájdalommentes: Mivel gyengített lézert használunk a HELBO kezelés alatt, nem keletkezik túl nagy hő, illetve a lézer fájdalomcsillapító hatással is bír.
 • Sikeres: A tapasztalatok azt mutatják, hogy a gyulladás megszüntetésére néhány, de akár egy kezelés is elegendő.
 • Egészséges: A HELBO lézeres kezelés elősegíti a sebgyógyulást.
 • Gyors: A fogak vagy a gyulladt terület kezelése csupán pár percet vesz igénybe.
 • Hatásos: A nehezen hozzáférhető helyeken is ugyanolyan hatásos.
 • Bevizsgált: A kezelés eredményességét több mint 50 tudományos publikáció bizonyítja.

A HELBO működése:

 1. lépés: A fogak/implantátumok professzionális előkészítése
 2. lépés: Speciális festék alkalmazása a megfelelő pontokon
 3. lépés: Fölösleges festékanyag eltávolítása
 4. lépés: Kórokozók elpusztítása a gyengített lézer használatával

1234

 
Kezelések