Páciens koordinátor

Magyar szülők gyermekeként, de Németországban láttam meg a napvilágot, ott nőttem fel. Sokszor költöztünk, így értem a különböző dialektusokat, a svájcit is.

Családommal három éve élek Magyarországon.

A VitalCenterben feladataim közé tartozik a svájci és német páciensekkel való kapcsolattartás az első kapcsolatfelvételtől a hazautazásukig. A kommunikációs készségem, empatikus képességem hatalmas előny a munkámban. Sokat nyom a latba a német nyelvterületekről érkező pácienseinknél, hogy ismerem a német mentalitást.
Hangot találni a hozzánk érkező külföldi páciensekkel a kollégáimnak sem okoz nehézséget, hiszen a VitalCenter úttörő volt a fogászati turizmusban. A három évtized alatt fundamentummá vált egy olyan nyitott, rugalmas, a különböző nemzetek sajátosságait figyelembe vevő, ahhoz alkalmazkodó attitűd, ami kevés fogászaton jellemző ennyire ösztönösen és őszintén.

Miért tudom hitelesen, őszintén képviselni a VitalCentert és miért választanám magam is ezt a fogászatot páciensként?

A rendkívül magas szintű szakmaiság, a mindenből sugárzó stabilitás, harmónia, derű, a csapatszellem, az emberi lépték nem is a teljes lista, ha ecsetelnem kell a klinika pozitívumait.

A rendelő minden szeglete igényes, modern és ragyogóan tiszta, a környezet pedig külön bónusz! A Margitsziget fáira kinézni a hatalmas ablakokon át – mi lehet ennél megnyugtatóbb egy fogászati beavatkozás előtt? Ez nagyon sokat hozzáad a klinika értékeihez a páciensek és az én szememben is. Mint ahogyan az is, hogy akár a klinikának helyt adó hotelben is megszállhatnak, vagyis nem kell közlekedniük egy-egy beavatkozás után, csak felsétálnak a szobájukba és már le is pihenhetnek.

Szabadidőmben jógázom és sokat kirándulunk a gyerekekkel. Gyakran főzök magyaros ételeket, a lecsó és a csirkepaprikás nagy családi kedvenc!