VitalCenter Margitsziget
Vezető főorvos, konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos

Dr. Lantos Endre a VitalCenter rendelő alapítója és vezetője

Fogorvosi diplomáját 1982-ben szerezte Szegeden, szakvizsgáját fog- és szájbetegségekből szerezte. Fogorvosi pályafutását a Kútvölgyi Kórházban kezdte, ahol 10 évig dolgozott. Szakterülete a protetika és esztétikai fogászat, amelyben több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik, amelyet részben az Egyesült Államokban töltött idő alatt szerzett.
Dr. Lantos számára a páciensek elégedettsége és professzionális ellátása az első számú szempont. Ez tette lehetővé, hogy praxisát mára több budapesti rendelővel és nemzetközi ügyfélkörrel bíró hálózattá fejlesztette, mely Svájcban, Angliában is rendelkezik kirendeltségekkel.
Az általa teremtett közvetlen, barátságos légkörben a páciensek felszabadultan, feszültségek nélkül eshetnek át a beavatkozásokon, melynek eredménye a ragyogó fogsor.

 

Hogyan született a VitalCenter és mi adja a különlegességét? Dr. Lantos Endrével készült interjúnkat itt elolvashatja.

Dr. Lantos Endre

Hívjon minket!
Kapcsolat

Kedves Páciensünk,

Egészségügyi intézményként eddig is minden törekvésünk arra irányult, hogy megóvjuk pácienseink egészségét, és ez most sincs másképp.

Mi a pácienseinket felelős partnerként kezeljük, és tudjuk azt, hogyha olyan helyzetben voltak, amely az átlagosnál nagyobb esélyt ad arra, hogy vírushordozóval közlekedtek, akkor ezt a VitalCenternek jelzik, és a kezelést a potenciális inkubációs idő eltelte utánra halasztjuk.

Sajnos a mai naptól arra kényszerültünk, hogy csak ügyeleti rendszert tudjunk fenntartani, mely esetleg nem is a Margitszigeten üzemel (061 340 4518).

Bármilyen kérdés és észrevétel esetén állunk az Önök rendelkezésére. Minden kedves Páciensünknek köszönjük a velünk való együttműködést!

Dr. Lantos Endre
Vezető Főorvos
VitalCenter

Vigyázunk magunkra, hogy vigyázhassunk Önökre is!