Dentoalveoláris sebész szakorvos, maxillofaciális szájsebész

Nem teljesen a szokványos utat jártam be, hiszen először általános orvosi diplomát szereztem a budapesti Semmelweis Egyetemen, jó néhány évvel később pedig úgy voltam a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karának diákja, hogy már rendelkeztem fogorvosi, valamint szájsebészeti szakvizsgával, amit a SE-n szereztem meg általános orvosként; sőt, PhD fokozattal is bírtam már.

A két orvosi diploma megszerzése megadta nekem az esetek komplexebb szempontok szerinti vizsgálatát.

Több mint tíz éven keresztül dolgoztam a Semmelweis Egyetem Arc-, Állcsont-, Szájsebészeti és Fogászati Klinikáján, ahol komoly jártasságot szereztem a száj- és maxillofaciális sebészetben, valamint az implantációs protézisek behelyezésében. Később egy népszerű és elismert nemzetközi magánfogorvosi cégnél dolgoztam klinikai igazgatóként. Az óriási betegforgalmat bonyolító klinikán számtalan implantációs beavatkozást végeztem. Mostanra túl vagyok tizenötezer implantátum beültetésen és elvégeztem több száz csontpótló eljárást.

A munkában maximalista vagyok. Élő szervezettel dolgozunk, tehát a fogászat sem teljesen egzakt tudomány, de

vallom, hogy amíg én nem teszek meg mindent a sikerért és a pozitív kimenetelért, addig nem várhatom el, hogy a beteg is hozzáadja a magáét a gyógyuláshoz, és még a szerencse is mellénk álljon.

Az önképzés, az élethosszig tartó tanulás számomra alap, az erre való igény még az egyetemi kórházi évek során fejlődött ki bennem. Rendszeresen publikálok tudományos cikkeket nemzetközi szakmai lapokban, illetve állandó résztvevője vagyok a hazai és nemzetközi szakkongresszusoknak – gyakran előadóként.

Jelenleg Anglia és Magyarország között osztom meg időmet. Férjként, két kislány és egy kisfiú édesapjaként, valamint egy örökbefogadott keverék kutya gazdájaként azt a kevés szabadidőt, amivel rendelkezem, igyekszem a családommal tölteni.