Hogyan jut el hozzánk?
Endodontológus szakorvos

Szakterület:  konzerváló fogászat és fogpótlástan

Szakterületem az esztétikai fogászat, a gyökérkezelés, a protetika és a konzerváló fogászat. Bár fogorvos családból származom, sosem volt elvárás, hogy fogorvosi pályán helyezkedjek el, a szüleim rendelőjében eltöltött idő azonban egyértelművé tette számomra a választást. Az egyetem elvégzését követően fogorvosi pályafutásomat dr. Lantos Endre mentori felügyelete alatt, rezidensként kezdtem a VitalCenterben 2008-ban, majd a képzés befejeztével az orvosi csapat teljes jogú tagjává váltam. A VitalCenter nyújtotta lehetőségeknek köszönhetően mára széleskörű nemzetközi szakmai tapasztalattal rendelkezem.

Tapasztalataim szerint a betegek nehezen veszik rá magukat a gyökérkezelésre, és már csak akkor fordulnak orvoshoz, amikor szembesülnek a kellemetlen tünetekkel, az intenzív fájdalommal. Félelmeik azonban legtöbb esetben alaptalanok, hiszen a korrektül kivitelezett gyökérkezelés ma már gyors és fájdalommentes. Szüleim példáját követve minden esetben precizitásra, lelkiismeretességre, és igényességre törekszem a munkám során.

A fogorvoslás alapelveként mindig a saját fogak megmentésére törekszünk, amely nagy megelégedéssel tölti el a pácienseket is, hiszen ezzel megkíméljük őket a hosszabb és költségesebb fogpótlási kezelésektől.

A fogászati vizsgálatok során fontosnak tartom a kellemes, nyugodt hangulat megteremtését, és a részletes tájékoztatást. Hiszek abban, hogy a feszültségoldás leghatékonyabb módja a kommunikáció, illetve a zene, melyen keresztül biztosítható az oldott, bizalommal teli légkör a rendelőben.

A fogorvosi szakmában rendkívül fontosnak tartom a fejlődést, és a legújabb technikák nyomon követését. A szájsebészet iránt is érdeklődöm, éppen ezért gyakran vagyok jelen a műtéti beavatkozásoknál, és a jövőben szeretnék ezzel a területtel behatóbban is foglalkozni.

Szabadidőmet legszívesebben sportolással vagy utazással töltöm. A testmozgáson keresztül tudok teljesen kikapcsolódni és feltöltődni egy hosszú munkanap után, így amikor időm engedi bokszolni, vagy teniszezni megyek.

Hívjon minket!
Kapcsolat