FIGYELEM!
Ideiglenesen elköltözünk!

2018-ban folytatódnak a Danubius Thermal Hotel felújítási munkálatai, aminek keretében a VitalCenter rendelő környezete is megújul. Emiatt 2018. február 26. és március 11. között rendelésünk átköltözik stratégiai partnerünk, a MADENTA FOGÁSZATI KÖZPONT épületébe (Budapest, VII. kerület, Madách Imre tér 7., félemelet - https://www.madenta.hu/kapcsolat/).

Az átköltözés ideje alatt is bátran keressenek bennünket, telefonszámunk és e-mail címünk változatlan, akárcsak orvosaink rendelési ideje! Természetesen ez alatt a két hét alatt a szokásos magas színvonalú, minőségi és megbízható fogászati ellátással várjuk Önöket!

   Munkatársat keresünk!
Dentálhigiénikus, fogászati szakasszisztens

Szakterület: dentálhigiénés és fogwellness kezelések

Fogászati szakasszisztens és klinikai fogászati higiénikus képzettséggel rendelkezem.1999-ben csatlakoztam a VitalCenter csapatához, kezdetben mint Dr. Lantos Endre fogászati asszisztense, ma már azonban kizárólag mint dentálhigiénikus látom el a VitalCenter pácienseit.
A szakmám egyúttal a szenvedélyem és a hobbim is. Hiszek abban, hogy a megfelelő kommunikációval, empátiával, és nyitott hozzáállással el lehet érni azt, hogy a páciensek felismerjék a megfelelő szájhigiéné, a rendszeres fogkő-eltávolítás fontosságát és megértsék ezek prevenciós szerepét. Gyakori tévhit, hogy a fogkő kizárólag esztétikai probléma, mert valójában a benne lévő baktériumok súlyos fogágybetegségekhez, extrém esetben a fogak elvesztéséhez vezethetnek. Éppen ezért nagy hangsúlyt fektetek a részletes tájékoztatásra és az oktatásra is, amellyel az otthoni szájápolási szokásokat igyekszem tökéletesíteni. Mivel a fogmosás a fogkő ellen önmagában hatástalan, mindig örömmel tölt el, amikor pácienseim betartják tanácsaimat és rendszeresen járnak vissza a rendelőbe professzionális fogkő-eltávolításra.

Munkám során igyekszem feszültségmentes, nyugodt légkört teremteni, így a dentálhigiénés kezelések kellemes és frissítő fogwellness élménnyé válnak, amelyet a páciensek a megújulás forrásaként élhetnek meg.

A szabadidőmet legszívesebben olvasással, filmnézéssel, színházlátogatással töltöm.

Hívjon minket!
Kapcsolat