fbpx
Fogászati konzultáció

Ha fogászati gondokkal küzd, jelentkezzen be hozzánk előzetes állapotfelmérésre, hogy a döntéséhez minden információ a rendelkezésére álljon! A konzultáción Ön pontos képet kaphat fogászati problémáiról, azok megoldási opcióiról és áráról, mi pedig megismerjük az Ön igényeit és lehetőségeit, őszintén megválaszoljuk minden kérdését, és - reméljük -, eloszlatjuk aggályait, kételyeit is.

A klinikánkon már járt pácienseink tanúsíthatják, hogy rendelőnkben egyedülállóan alapos és körültekintő konzultációk zajlanak. Csapatunk tagjai egy emberként vallják, hogy a kezelés végkimenetele már a konzultáción eldőlhet.

Ez a találkozó a bizalom megteremtésének, az együttműködés kialakításának, és ezzel az ideális eredmény elérésének egyik fő kulcsa.

A konzultáció elmaradhatatlan elemei

 • Személyes kapcsolat kialakítása: A konzultáció első részében megismerkedünk egymással, és információkat gyűjtünk az Ön fogászati múltjáról, a közvetlen előzményekről, jelenlegi panaszairól. Felmérjük egyedi igényeit és lehetőségeit, képet alkotunk együttműködési készségéről. Mindez elengedhetetlen, mert a tényleges fogászati problémán túl a fenti szempontok is nagyban meghatározzák, hogy mely kezelési megoldás(ok) jön(nek) szóba az Ön esetében.  
 • Állapotfelmérés: Az alapos vizsgálat és a panorámaröntgen-felvételek értékelése után pontos képet kapunk fogsora és a teljes szájüreg állapotáról. 
 • Közös egyeztetés: Elmagyarázzuk Önnek a diagnózist és javaslatokat teszünk arra, hogyan, milyen eljárások állnak rendelkezésünkre az Ön fogászati gondjának orvoslásához. Részletezzük, hogy melyik módszer mivel jár úgy az alkalmazott technológiák, mint a költségek terén, és milyen eredményt garantál. Minden kérdését kellő alapossága megválaszoljuk. 
 • Edukáció: Tanácsokat adunk, hogy milyen otthoni szájápolási metódusokkal előzheti meg orális egészségi állapotának további romlását, vagy érheti el annak javulását.
 • A kezelési terv kidolgozása: Az egyeztetés után írásban részletesen dokumentáljuk az Ön igényeire és lehetőségeire szabott kezelési tervet és költségtervezetet. 
 • Döntés: Nemcsak a szükséges információkat adjuk meg, de időt is biztosítunk arra, hogy Ön minden szempontot mérlegeljen, mielőtt meghozza a végső döntést és aláírja a kezelési tervet és költségvetést. 
 • Kezelés: A kiadott terv elfogadása után az egyeztetett időpontban bele is vágunk a kezelésbe! Komplex, több lépésből álló eljárás esetén is akár hosszú távra előre megtervezhetjük a beavatkozások időpontját. 
 • Követés: Figyelemmel kísérjük állapotának alakulását, a kezelési tervének előrehaladását. Az Ön segítségével értékeljük a beavatkozás eredményeit, felmérjük elégedettségét. Az esetleg szükséges további lépéseket ez alapján határozzuk meg.  

Mi történik a konzultáción?

 • Felmérjük a teljes szájüreg állapotát. A vizsgálat egyben góckutatás és sztomato-onkológiai szűrés, ami azért fontos, mert a szájüregi rákok esetében a korai észlelés, a daganatmegelőző állapotok felismerésének jelentősége óriási; akár életmentő lehet.
 • A vizsgálat során feltárjuk és kérésére akár azonnal kezeljük az akut problémákat.- Az állapotfelmérés, valamint az Önnel való beszélgetés után egyedileg készült, részletes kezelési tervet és pontos, átlátható költségtervezetet állítunk össze. Ha fogászati problémájára több megoldás is létezik, több kezelési alternatívát is javaslunk, más-más árkategóriában és technológiával.
Fogászati konzultáció

Miért érdemes részt venni az előzetes állapotfelmérésen?

 • Az alapos vizsgálat eredményeként Ön pontos képet kaphat fogászati problémáiról és a lehetséges megoldási módokról.
 • A lehetséges megoldások vázolására és a kezelési terv részletes elmagyarázására kifejezetten nagy hangsúlyt fektetünk, nem sajnáljuk rá az időt. A kapott információk birtokában Ön minden szempontra kiterjedő mérlegelés után hozhat megalapozott döntést, az igényeinek leginkább megfelelő kezelési módot választják. Ezzel a későbbi kellemetlen meglepetéseket, csalódásokat is minimalizáljuk vagy teljesen kizárjuk.  
 • A gondos tájékoztatásnak hála, teljes körű rálátással bír az elvégzendő beavatkozás(ok)ra, és képet kap a várható eredményről. Felteheti kérdéseit, amelyeket megválaszolunk; így eloszlatjuk esetleges előzetes kétségeit, aggályait. A kezelés során is minden lépésnél tudni fogja, hogy mi és miért történik: így kevesebb bizonytalansággal és kérdőjellel, jóval magabiztosabban vághat neki az egyes beavatkozásoknak.  
 • A személyes kapcsolat kiépítésének köszönhetően Ön szorongások nélkül, maximális biztonságban érezheti magát nálunk; az esetleges bizalmatlansága elmúlik, helyét átveszi a bizalom. 
 • A konzultáció során az információkon túl benyomásokat is szerez: képet kap rendelőnk felszereltségéről, a nálunk uralkodó légkörről, megismeri szakembereinket, leendő kezelőorvosát, ügyfélszolgálati munkatársainkat, mindenkit, akivel a kezelése/kezeléssorozata alatt kapcsolatban lesz.
 • Mi nem a paternalista orvosi stílust képviseljük, és nem passzivitást várunk pácienseinktől. Ellenkezőleg. Egyenrangú partnerként kezeljük Önt, bevonjuk a döntési folyamatokba, csapattagként tekintünk Önre, akivel közösen teszünk meg mindent a sikerért.

A VitalCenter ígérete

Hozzánk nyugodt szívvel érkezhet és elégedett, szép mosollyal távozhat. Jöjjön el hozzánk, és győződjön meg róla, hogy valóban lehet más egy fogászat!

Tegye meg az első lépést a gyönyörű, egészséges fogsor felé és jelentkezzen be weboldalunkon található űrlapunk segítségével, vagy az alábbi elérhetőségeink valamelyikén: