VitalCenter Margitsziget
Esztétikai fogászat

Az esztétikai fogászat körébe tartozó kezeléstípusokat két alapesetben alkalmazzuk:

  • pusztán esztétikai problémák korrigálására, mint pl. a fogazat elszíneződése, torlódott fogak, fogak közötti túl nagy rések, baleset következtében letört fog, stb.
  • a fog(ak) egészségének, funkciójának helyreállítását célzó kezelések, amelyek során az esztétikai megfontolások is ugyanakkora hangsúlyt kapnak, pl. fogszabályozás, esztétikus fogpótlások és tömések, implantátum beültetés.

Elszíneződött fogak – professzionális fogfehérítés

 

A ragyogásából veszített mosoly egyszerűen és fájdalommentesen újra hófehérré varázsolható a professzionális rendelői fogfehérítéssel.

 

Rendelőnkben egy 60 perces kezelés alatt 5-14 árnyalatot világosodhat fogsora, de választhatja a kíméletesebb, de hosszabb időt igénylő otthoni fogfehérítést is.

 

Szabálytalan és torlódott frontfogak – héjak, fogszabályozás

A kissé szabálytalan, túl rövid, hézagos frontfogak esetén a megoldást az esztétikus héjak jelenthetik. A hajszálvékony kerámia vagy porcelán héjak színe és áttetszősége megegyezik a saját fogakéval, így az eljárás alkalmazásával tartós, valóban ragyogó, természetes hatású fogsorra tehetünk szert. Az esztétikus héjakkal igazi hollywoodi mosoly birtokosává válhat akár egy hét alatt!

A fogsor nagyobb szabálytalanságait (pl. torlódott fogak, vagy túl nagy hézagok) a fogszabályozás modern eszközei orvosolhatják. A fogszabályzó kezelés nemcsak esztétikailag rendezi a fogazatot, hanem olyan komoly funkcionális problémákat is kezel, amelyek a harapás és az állcsont rendellenességeiből adódhat. A mai fogszabályozó készülékek valóságos áttörést hoztak: segítségükkel a fogszabályozás nagyságrendekkel kényelmesebb, esztétikusabb és gyorsabb beavatkozássá vált!

Foghiány – cirkon koronák, implantátum beültetés

Az esztétikus fogpótlások akkor jutnak különösen nagy szerephez, amikor a foghiány látható helyen jelentkezik, pl. frontfogak esetében. Bár számos anyagból készülhetnek kiváló, tartós fogpótlások, a legmodernebb és esztétikailag kifogástalan megoldást ma a prémium minőségű cirkónium-dioxid koronák és hidak jelentik. A cirkon koronákkal csodálatos végeredményt érhetünk el: ez az anyag ugyanis a természetes fogak színével megegyező, illetve a saját fogakhoz hasonló áttetszőséget biztosít!

Akár szóló fog, vagy teljes fogsor hiányáról legyen szó, az implantátum beültetés a fogak pótlásának legkorszerűbb módja, hiszen az eljárás végeztével a páciens úgy érezheti, mintha a saját fogait kapta volna vissza. Megfelelő szájhigiéné mellett a fogászati implantátum örök életű, kényelmes, természetes, könnyen kezelhető és kifogástalan esztétikai élményt nyújt.

 
Hívjon minket!
Kapcsolat

Kedves Páciensünk,

Egészségügyi intézményként eddig is minden törekvésünk arra irányult, hogy megóvjuk pácienseink egészségét, és ez most sincs másképp.

Mi a pácienseinket felelős partnerként kezeljük, és tudjuk azt, hogyha olyan helyzetben voltak, amely az átlagosnál nagyobb esélyt ad arra, hogy vírushordozóval közlekedtek, akkor ezt a VitalCenternek jelzik, és a kezelést a potenciális inkubációs idő eltelte utánra halasztjuk.

Sajnos a mai naptól arra kényszerültünk, hogy csak ügyeleti rendszert tudjunk fenntartani, mely esetleg nem is a Margitszigeten üzemel (061 340 4518).

Bármilyen kérdés és észrevétel esetén állunk az Önök rendelkezésére. Minden kedves Páciensünknek köszönjük a velünk való együttműködést!

Dr. Lantos Endre
Vezető Főorvos
VitalCenter

Vigyázunk magunkra, hogy vigyázhassunk Önökre is!