fbpx

Fizetéssel kapcsolatos információk

Fizetési lehetőségek a VitalCenterben

Pénznem
Pácienseink a kezelések díját Forintban vagy Euróban tudják rendezni. 

Fizetési mód
Pácienseink készpénzzel, bankkártyával, illetve előleg fizetése esetében banki átutalás útján rendezhetik a kezelések díját. Az American Express kártyán kívül minden egyéb kártyát elfogadunk.

Egészségpénztár kártya
Lehetőséget teremtettünk egészségpénztári kártyával történő díjrendezésre is. Szerződött egészségpénztár partnereink listája ITT található.

Fizetési feltételek a VitalCenterben

Az árlistában szereplő árak tájékoztató jellegűek. A javasolt kezelések végleges, teljes árával kapcsolatban az állapotfelmérés alapján készült konkrét árajánlatunk az irányadó.

Forintban megadott árainkat kizárólag azoknak a pácienseinknek tudjuk biztosítani, akik rendelkeznek érvényes magyar lakcímkártyával. Külföldi pácienseinkre az eurós (EUR) árlistánk vonatkozik. Köszönjük megértésüket! / The prices quoted in HUF are only applicable to patients with registered permanent residency in Hungary. For our foreign clients, our EUR price list applies. We appreciate your understanding!

Az eljárás teljes díját nem egyben, hanem a kezelési tervben részletezett ütemezés szerint kell rendezni. Így a kiadások előre tervezhetők.

A fizetés során csak az elvégzett kezelés(ek) aktuális költségét kell kifizetni, kivéve, ha fogtechnikai munkát igénylő beavatkozásról van szó.

A fogtechnikai munkát igénylő eljárások (protetikai munkák: korona, híd, fogászati betét, héj, fogpótlás stb.) esetén a tervezett beavatkozás ellenértékének ötven (50) százalékát a kezelés megkezdése előtt kell rendezni készpénzes vagy bankkártyás fizetéssel. Amennyiben a páciens a banki átutalást választja, fontos, hogy az összeg teljes egészében jóváírásra kerüljön bankszámlánkon a kezelés napjáig. A fennmaradó összeg a kész munka (fogmű) átadásakor azonnal esedékes.

A műtéttel járó kezelések (implantációs beavatkozások, csontpótlás, sinus lift stb.) díját a kezelést megelőzően kell megfizetni.

A páciens legkésőbb 24 órával a tervezett kezelést megelőzően időpontját díjmentesen lemondhatja vagy módosíthatja telefonon (+36 1 340 4518 vagy +36 1 329 2968), esetleg e-mailben ([email protected]).
Amennyiben a páciens az időpontot a kezelést megelőzően legkésőbb 24 órával nem mondja le, esetleg értesítés nélkül nem jelenik meg, illetve, ha 15 percet meghaladó késéssel érkezik, 5 500 Ft / 15 perc rendelkezésre állási díjat számolunk fel, ha a páciens a megjelenés elmulasztásában vagy késedelmében az önhiba hiányát nem igazolja. 

Az árképzésre és a kezelési tervekre vonatkozó elveink

  • Részletes és egyértelmű tájékoztatásra törekszünk mind a kezelés lépéseit, mind a kezelési díjakat illetően. Árképzésünk transzparens: valamennyi fizetendő tétel szerepel az árajánlatban. Pácienseinknek nem kell rejtett költségektől tartani.
  • Az ingyenes konzultációnkon összeállított kezelési tervben minden olyan beavatkozást feltüntetünk, amelyet szakmailag indokoltnak tartunk elvégezni. 
  • Ha az adott fogászati problémára több megoldás is létezik, több kezelési alternatívát is javaslunk, más-más árkategóriában és technológiával.
  • Kérdés esetén mindenkor szívesen állunk pácienseink rendelkezésére. 

Fontos!

Érvényben lévő árlistánk ITT, a garanciavállalásunkkal kapcsolatos valamennyi információ pedig ITT érhető el.