VitalCenter Margitsziget
Fog- és szájbetegségek szakorvosa

Szakterület: esztétikai fogászat

1992-ben végeztem a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán, szakvizsgámat a fog- és szájbetegségekből tettem. Szakterületem az esztétikai fogászat: ezen belül a fémmentes koronák, hidak és porcelán héjak.

Fogorvosi pályámat a Markusovszky Kórház kőszegi rendelőintézetében kezdtem, majd szakvizsgám után szintén Kőszegen magánrendelőmet is megnyitottam. Dr. Lantos Endre legrégebbi kollégájaként 1996-ban csatlakoztam az alakuló VitalCenterhez.

Bár ez akkoriban nagy dilemmát okozott, ma már tudom, hogy remek döntést hoztam: a VitalCenterben mind szakmailag, mind emberileg megtaláltam a helyem. A folyamatos szakmai kihívások, mindig változó feladatok és a széleskörű pacientúra a mai napig izgalmassá teszik a munkámat, amelyet egy remek csapatban végezhetek.

2007-től tíz éven át kétheti rendszerességgel angliai partnerrendelőnkben is rendeltem. Néhány hónapja minden héten hétfőtől péntekig elérhető vagyok a VitalCenter margitszigeti rendelőjében. Folyékonyan beszélek angolul és németül.

Szakterületemnek, az esztétikai fogászatnak a szépségét elsősorban a kreativitásban látom: számomra olyan ez, mint egy kirakós játék, ahol a kezdeti kusza, rendezetlen állapotból aprólékos tervezéssel és az elemek precíz elrendezésével tökéletes végeredményt kaphatunk. Az esztétikai fogászathoz nélkülözhetetlen az egyéni látásmód, a kiváló szépérzék. Ennek a munkának ez egyben a nehézsége is: nem elég ismerni az eljárásokat, az anyagokat és a kezelési lehetőségeket – minden páciensnek egyénre szabottan, igényeinek, arcformájának megfelelően kell megtervezni fogpótlását, korrigálni mosolyát. Ez a kihívás és a pácienseim elégedettsége az, ami motivál a munkám során. Fontosnak tartom a bizalommal teli orvos-beteg kapcsolatot.

Nagyon megható látni, amikor egy évek óta takargatott fogsor után betegünk végre felszabadultan, széles mosollyal távozik a rendelőből!

Amikor nem dolgozom, legszívesebben családommal töltöm a szabadidőmet. Irodalom szakos gimnáziumban érettségiztem, az olvasás része mindennapjaimnak. Szívesen és gyakran járok színházba, operába. Születésem óta a nyarakat a Balatonon töltöm, nekem a Magyar Tenger a „nagy szerelem”, ezért nyáron igazi kétlakivá válok: igyekszem minél több időt a vízparton tölteni, ahol teljesen ki tudom magam pihenni.

Hívjon minket!
Kapcsolat

Kedves Páciensünk,

Egészségügyi intézményként eddig is minden törekvésünk arra irányult, hogy megóvjuk pácienseink egészségét, és ez most sincs másképp.

Mi a pácienseinket felelős partnerként kezeljük, és tudjuk azt, hogyha olyan helyzetben voltak, amely az átlagosnál nagyobb esélyt ad arra, hogy vírushordozóval közlekedtek, akkor ezt a VitalCenternek jelzik, és a kezelést a potenciális inkubációs idő eltelte utánra halasztjuk.

Sajnos a mai naptól arra kényszerültünk, hogy csak ügyeleti rendszert tudjunk fenntartani, mely esetleg nem is a Margitszigeten üzemel (061 340 4518).

Bármilyen kérdés és észrevétel esetén állunk az Önök rendelkezésére. Minden kedves Páciensünknek köszönjük a velünk való együttműködést!

Dr. Lantos Endre
Vezető Főorvos
VitalCenter

Vigyázunk magunkra, hogy vigyázhassunk Önökre is!