VitalCenter Margitsziget
Dentálhigiénikus, fogászati szakasszisztens

Szakterület: dentálhigiénés és fogwellness kezelések

Fogászati szakasszisztens és klinikai fogászati higiénikus képzettséggel rendelkezem.1999-ben csatlakoztam a VitalCenter csapatához, kezdetben mint Dr. Lantos Endre fogászati asszisztense, ma már azonban kizárólag mint dentálhigiénikus látom el a VitalCenter pácienseit.
A szakmám egyúttal a szenvedélyem és a hobbim is. Hiszek abban, hogy a megfelelő kommunikációval, empátiával, és nyitott hozzáállással el lehet érni azt, hogy a páciensek felismerjék a megfelelő szájhigiéné, a rendszeres fogkő-eltávolítás fontosságát és megértsék ezek prevenciós szerepét. Gyakori tévhit, hogy a fogkő kizárólag esztétikai probléma, mert valójában a benne lévő baktériumok súlyos fogágybetegségekhez, extrém esetben a fogak elvesztéséhez vezethetnek. Éppen ezért nagy hangsúlyt fektetek a részletes tájékoztatásra és az oktatásra is, amellyel az otthoni szájápolási szokásokat igyekszem tökéletesíteni. Mivel a fogmosás a fogkő ellen önmagában hatástalan, mindig örömmel tölt el, amikor pácienseim betartják tanácsaimat és rendszeresen járnak vissza a rendelőbe professzionális fogkő-eltávolításra.

Munkám során igyekszem feszültségmentes, nyugodt légkört teremteni, így a dentálhigiénés kezelések kellemes és frissítő fogwellness élménnyé válnak, amelyet a páciensek a megújulás forrásaként élhetnek meg.

A szabadidőmet legszívesebben olvasással, filmnézéssel, színházlátogatással töltöm.

Hívjon minket!
Kapcsolat

Kedves Páciensünk,

Egészségügyi intézményként eddig is minden törekvésünk arra irányult, hogy megóvjuk pácienseink egészségét, és ez most sincs másképp.

Mi a pácienseinket felelős partnerként kezeljük, és tudjuk azt, hogyha olyan helyzetben voltak, amely az átlagosnál nagyobb esélyt ad arra, hogy vírushordozóval közlekedtek, akkor ezt a VitalCenternek jelzik, és a kezelést a potenciális inkubációs idő eltelte utánra halasztjuk.

Sajnos a mai naptól arra kényszerültünk, hogy csak ügyeleti rendszert tudjunk fenntartani, mely esetleg nem is a Margitszigeten üzemel (061 340 4518).

Bármilyen kérdés és észrevétel esetén állunk az Önök rendelkezésére. Minden kedves Páciensünknek köszönjük a velünk való együttműködést!

Dr. Lantos Endre
Vezető Főorvos
VitalCenter

Vigyázunk magunkra, hogy vigyázhassunk Önökre is!