VitalCenter Margitsziget

A több mint 20 éves múlttal rendelkező Vitalcenter Magyarország vezető fogászatai közé tartozik. A hűséges magyar páciensek mellett egyre több külföldi is felkeresi rendelőnket.

Minek köszönhető hogy évről-évre itthonról és külföldről is egyre több páciens fordul hozzánk fogászati problémájával?

1. Magas szakmai színvonal

Rendelőnk és fogorvosaink a legnagyobb szakértelmet igénylő esetek ellátására is maximálisan felkészültek. Elmondhatjuk magunkról, hogy a fogorvoslás minden területéről rendelkezünk specialistával, akiket szakterületük legjobbjai között tartanak számon. Nálunk kizárólag olyan fogorvosokkal találkozhat, akik tudásukat folyamatosan fejlesztik, és minden esetben a legkorszerűbb kezelési módokat ajánlják Önnek.

2. Professzionális felszereltség

A legmodernebb technológiai eszközökkel felszerelt rendelőinkben teljeskörű fogorvosi ellátást biztosítunk Önnek.

6 fogorvosi székkel, digitális panorámaröntgen berendezéssel és komplett felszereltségű szájsebészeti műtővel rendelkezünk, ahol érzéstelenítésben is végezhetők szájsebészeti és implantológiai műtétek.

3. Minőség

Rendelőnkben kizárólag a legmegbízhatóbb, legnagyobb nevű svájci, német márkákkal dolgozunk, így világszínvonalú anyagokat, valamint a legmodernebb eszközöket és a legbiztonságosabb megoldásokat kínáljuk Önnek.

4. Környezettudatosság

Rendelőinkben nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy se az Ön szervezetét, se környezetünket ne terheljük túl káros anyagokkal. Környezetbarát módszereket és biokompatibilis anyagokat igyekszünk használni a sterilizálástól kezdve a fogkoronák alapanyagáig minden területen.

5. Időmegtakarítás

A VitálCenternél soha nincsen hosszú várakozási idő, nem raboljuk pácienseink idejét. A hosszú hónapokig, vagy akár évekig is elhúzódó kezelések és a több órás rendelő előtti várakozás nálunk ismeretlen fogalom.

6. Csodálatos, megnyugtató, családbarát környezet

Margitsziget, dunai panoráma…. Rendelőink a gyerekektől a nagyszülőkig mindenkinek megnyugtató, barátságos helyet biztosítanak a kezelésekhez, orvosaink pedig kiemelten figyelnek arra, hogy pácienseink előzetes félelmeit, szorongásait elfeledtessék.

Hívjon minket!
Kapcsolat