Ingyenes konzultáció

Ha fogászati problémákkal küzd, jelentkezzen be hozzánk egy kötelezettségmentes, előzetes állapotfelmérésre, hogy a döntéséhez minden információ a rendelkezésére álljon! A VitalCenter egyedülálló módon lehetőséget biztosít egy első ingyenes állapotfelmérésre, melynek során pontos képet kaphat fogászati problémáiról, azok megoldási lehetőségeiről és áráról.

Ingyenes konzultáció

A VitalCenter egyedülálló módon lehetőséget biztosít egy első ingyenes állapotfelmérésre, melynek során pontos képet kaphat fogászati problémáiról, azok megoldási lehetőségeiről és áráról.

A vizsgálat során feltárjuk és kérésére akár azonnal kezeljük az akut problémákat, részletesen tájékoztatjuk a lehetséges megoldásokról, a további teendőkről és a konzultáció végén pedig pontos árajánlatot készítünk Önnek. Természetesen mindig igyekszünk igényeinek megfelelően több kezelési tervet is ajánlani, más-más árkategóriában és technológiával.

Miért érdemes részt vennie egy előzetes állapotfelmérésen?

  • mert alaposan kivizsgáljuk Önt, így pontos képet kaphat fogászati problémáiról és a lehetséges megoldási módokról.
  • mert személyesen is megismerheti leendő kezelőorvosát, benyomást szerezhet rendelőnkről, munkatársainkról.
  • mert így felteheti kérdéseit a fogorvosnak, aki eloszlathatja kétségeit, félelmeit.
  • mert személyre szabott, részletes kezelési tervet készítünk Önnek.
  • mert pontos, írásos árajánlatot kap, hosszú távra megtervezhetjük kezeléseinek időpontjait.
  • mert így utólag már semmilyen kellemetlen meglepetés nem érheti Önt, hiszen a megfelelő döntéshez minden információ a rendelkezésére áll.

Tegye meg az első lépést a gyönyörű, egészséges fogsor felé és jelentkezzen be weboldalunkon található űrlapunk segítségével, vagy az alábbi elérhetőségeink valamelyikén: