VitalCenter Margitsziget
Ingyenes konzultáció

A VitalCenter egyedülálló módon lehetőséget biztosít egy első ingyenes állapotfelmérésre, melynek során pontos képet kaphat fogászati problémáiról, azok megoldási lehetőségeiről és áráról.

A vizsgálat során feltárjuk és kérésére akár azonnal kezeljük az akut problémákat, részletesen tájékoztatjuk a lehetséges megoldásokról, a további teendőkről és a konzultáció végén pedig pontos árajánlatot készítünk Önnek. Természetesen mindig igyekszünk igényeinek megfelelően több kezelési tervet is ajánlani, más-más árkategóriában és technológiával.

Miért érdemes részt vennie egy előzetes állapotfelmérésen?

  • mert alaposan kivizsgáljuk Önt, így pontos képet kaphat fogászati problémáiról és a lehetséges megoldási módokról.
  • mert személyesen is megismerheti leendő kezelőorvosát, benyomást szerezhet rendelőnkről, munkatársainkról.
  • mert így felteheti kérdéseit a fogorvosnak, aki eloszlathatja kétségeit, félelmeit.
  • mert személyre szabott, részletes kezelési tervet készítünk Önnek.
  • mert pontos, írásos árajánlatot kap, hosszú távra megtervezhetjük kezeléseinek időpontjait.
  • mert így utólag már semmilyen kellemetlen meglepetés nem érheti Önt, hiszen a megfelelő döntéshez minden információ a rendelkezésére áll.

Tegye meg az első lépést a gyönyörű, egészséges fogsor felé és jelentkezzen be weboldalunkon található űrlapunk segítségével, vagy az alábbi elérhetőségeink valamelyikén:

 
Hívjon minket!
Kapcsolat

Kedves Páciensünk,

Egészségügyi intézményként eddig is minden törekvésünk arra irányult, hogy megóvjuk pácienseink egészségét, és ez most sincs másképp.

Mi a pácienseinket felelős partnerként kezeljük, és tudjuk azt, hogyha olyan helyzetben voltak, amely az átlagosnál nagyobb esélyt ad arra, hogy vírushordozóval közlekedtek, akkor ezt a VitalCenternek jelzik, és a kezelést a potenciális inkubációs idő eltelte utánra halasztjuk.

Sajnos a mai naptól arra kényszerültünk, hogy csak ügyeleti rendszert tudjunk fenntartani, mely esetleg nem is a Margitszigeten üzemel (061 340 4518).

Bármilyen kérdés és észrevétel esetén állunk az Önök rendelkezésére. Minden kedves Páciensünknek köszönjük a velünk való együttműködést!

Dr. Lantos Endre
Vezető Főorvos
VitalCenter

Vigyázunk magunkra, hogy vigyázhassunk Önökre is!