FIGYELEM!
Ideiglenesen elköltözünk!

2018-ban folytatódnak a Danubius Thermal Hotel felújítási munkálatai, aminek keretében a VitalCenter rendelő környezete is megújul. Emiatt 2018. február 26. és március 11. között rendelésünk átköltözik stratégiai partnerünk, a MADENTA FOGÁSZATI KÖZPONT épületébe (Budapest, VII. kerület, Madách Imre tér 7., félemelet - https://www.madenta.hu/kapcsolat/).

Az átköltözés ideje alatt is bátran keressenek bennünket, telefonszámunk és e-mail címünk változatlan, akárcsak orvosaink rendelési ideje! Természetesen ez alatt a két hét alatt a szokásos magas színvonalú, minőségi és megbízható fogászati ellátással várjuk Önöket!

   Munkatársat keresünk!
Vezető főorvos, konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos

 

Dr. Lantos Endre a VitalCenter rendelő alapítója és vezetője

Fogorvosi diplomáját 1982-ben szerezte Szegeden, szakvizsgáját fog- és szájbetegségekből szerezte. Fogorvosi pályafutását a Kútvölgyi Kórházban kezdte, ahol 10 évig dolgozott. Szakterülete a protetika és esztétikai fogászat, amelyben több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik, amelyet részben az Egyesült Államokban töltött idő alatt szerzett.
Dr. Lantos számára a páciensek elégedettsége és professzionális ellátása az első számú szempont. Ez tette lehetővé, hogy praxisát mára több budapesti rendelővel és nemzetközi ügyfélkörrel bíró hálózattá fejlesztette, mely Svájcban, Angliában is rendelkezik kirendeltségekkel.
Az általa teremtett közvetlen, barátságos légkörben a páciensek felszabadultan, feszültségek nélkül eshetnek át a beavatkozásokon, melynek eredménye a ragyogó fogsor.

 

Hogyan született a VitalCenter és mi adja a különlegességét? Dr. Lantos Endrével készült interjúnkat itt elolvashatja.

Dr. Lantos Endre

Hívjon minket!
Kapcsolat