FIGYELEM!
Ideiglenesen elköltözünk!

2018-ban folytatódnak a Danubius Thermal Hotel felújítási munkálatai, aminek keretében a VitalCenter rendelő környezete is megújul. Emiatt 2018. február 26. és március 11. között rendelésünk átköltözik stratégiai partnerünk, a MADENTA FOGÁSZATI KÖZPONT épületébe (Budapest, VII. kerület, Madách Imre tér 7., félemelet - https://www.madenta.hu/kapcsolat/).

Az átköltözés ideje alatt is bátran keressenek bennünket, telefonszámunk és e-mail címünk változatlan, akárcsak orvosaink rendelési ideje! Természetesen ez alatt a két hét alatt a szokásos magas színvonalú, minőségi és megbízható fogászati ellátással várjuk Önöket!

   Munkatársat keresünk!
Parodontológus szakorvos

Szakterület: parodontológia, ínyplasztika, esztétikai fogászat

Szakterületem a fogágybetegségek kezelése, az íny plasztikai műtétei, továbbá az esztétikai fogkezelések (például porcelán héjak).

2010-ben csatlakoztam a VitalCenter orvos csapatához.  A munkahely kiválasztása során fontos szempont volt számomra, hogy egy szakmailag inspiráló, családias hangulatú helyen dolgozhassak. Ezért is döntöttem a VitalCenter mellett, ahol igazán összetartó szakmai csapat állt össze az évek folyamán. Úgy gondolom, hogy ez a stabilitás a páciensek számára is fontos, hiszen ez alapozza meg a fogászattal szembeni bizalmukat is, amelynek köszönhetően szívesen térnek vissza a rendelőbe.

Szakterületem – a parodontológia – minden fogászati kezelés alapja és feltétele is egyben, mégis sajnos kevéssé ismert. Ennek oka, hogy a páciensek gyakran nincsenek tisztában az ínysorvadás, illetve a fogágybetegségek tüneteivel és következményeivel, annak ellenére, hogy ezek széles körben elterjedtek és minden életkorban előfordulhatnak.

Szinte minden páciens esetében felfedezhetők olyan fogászati problémákra utaló tünetek, melyek legtöbbször a nem kielégítő szájhigiénés szokásokból, vagy a fogkő-eltávolítás hiányából adódnak. Éppen ezért a munkám igen fontos részének tartom az alapos tájékoztatást és edukációt:  számomra a legnagyobb öröm, amikor a páciensek megértik a megelőzés fontosságát.

A családom és munkám mellett fontos szerepet tölt be az életemben a rendszeres mozgás, igyekszem mindig időt szakítani az edzésekre. Rajongok továbbá a gasztronómiai különlegességekért, így szívesen töltöm szabadidőmet finom fogások elkészítésével is.

Hívjon minket!
Kapcsolat