Hogyan jut el hozzánk?
Parodontológus szakorvos

Szakterület: parodontológia, ínyplasztika, esztétikai fogászat

Szakterületem a fogágybetegségek kezelése, az íny plasztikai műtétei, továbbá az esztétikai fogkezelések (például porcelán héjak).

2010-ben csatlakoztam a VitalCenter orvos csapatához.  A munkahely kiválasztása során fontos szempont volt számomra, hogy egy szakmailag inspiráló, családias hangulatú helyen dolgozhassak. Ezért is döntöttem a VitalCenter mellett, ahol igazán összetartó szakmai csapat állt össze az évek folyamán. Úgy gondolom, hogy ez a stabilitás a páciensek számára is fontos, hiszen ez alapozza meg a fogászattal szembeni bizalmukat is, amelynek köszönhetően szívesen térnek vissza a rendelőbe.

Szakterületem – a parodontológia – minden fogászati kezelés alapja és feltétele is egyben, mégis sajnos kevéssé ismert. Ennek oka, hogy a páciensek gyakran nincsenek tisztában az ínysorvadás, illetve a fogágybetegségek tüneteivel és következményeivel, annak ellenére, hogy ezek széles körben elterjedtek és minden életkorban előfordulhatnak.

Szinte minden páciens esetében felfedezhetők olyan fogászati problémákra utaló tünetek, melyek legtöbbször a nem kielégítő szájhigiénés szokásokból, vagy a fogkő-eltávolítás hiányából adódnak. Éppen ezért a munkám igen fontos részének tartom az alapos tájékoztatást és edukációt:  számomra a legnagyobb öröm, amikor a páciensek megértik a megelőzés fontosságát.

A családom és munkám mellett fontos szerepet tölt be az életemben a rendszeres mozgás, igyekszem mindig időt szakítani az edzésekre. Rajongok továbbá a gasztronómiai különlegességekért, így szívesen töltöm szabadidőmet finom fogások elkészítésével is.

Hívjon minket!
Kapcsolat