VitalCenter Margitsziget
Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos

Szakterület: Protetika, esztétikus fogpótlások

2010-ben diplomáztam a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán, szakvizsgámat fogpótlástanból és konzerváló fogászatból tettem 2014-ben. Szakmámmal – sőt szakterületemmel is – családi hagyományt viszek tovább: édesanyám szintén protetikus fogszakorvos; számomra ez jelentette az egyértelmű motivációt, hogy a fogpótlás és esztétikai fogászat területén folytassam tanulmányaimat és helyezkedjek el.

Kezdetben kizárólag a VitalCenter angliai rendelőjében dolgoztam, mára azonban kétheti rendszerességgel a margitszigeti rendelőben is rendelek. A külföldön szerzett szakmai tapasztalat nagyon hasznos számomra, hiszen biztosítja a gyors szakmai fejlődés lehetőségét, amelyet most itthon is tudok kamatoztatni.

A fogorvoslás szépségét elsősorban abban látom, hogy a funkcionális és esztétikai korrekciókkal jelentős javulást tudunk elérni a páciensek életminőségében. Nincs két ugyanolyan eset, illetve páciens, így minden helyzetben személyre szabottan szükséges mérlegelni a  legmegfelelőbb megoldást egy-egy fogászati problémára. Nagyszerű érzés, amikor sikerül a páciensekkel megtalálni a közös hangot és hálásak megújult mosolyukért.

Szabadidőmben is aktív életmódot folytatok, így a mozgás kiemelkedő szerepet játszik életemben: leginkább a szabadban és társaságban űzhető sportok tudnak kikapcsolni.

Hívjon minket!
Kapcsolat

Kedves Páciensünk,

Egészségügyi intézményként eddig is minden törekvésünk arra irányult, hogy megóvjuk pácienseink egészségét, és ez most sincs másképp.

Mi a pácienseinket felelős partnerként kezeljük, és tudjuk azt, hogyha olyan helyzetben voltak, amely az átlagosnál nagyobb esélyt ad arra, hogy vírushordozóval közlekedtek, akkor ezt a VitalCenternek jelzik, és a kezelést a potenciális inkubációs idő eltelte utánra halasztjuk.

Sajnos a mai naptól arra kényszerültünk, hogy csak ügyeleti rendszert tudjunk fenntartani, mely esetleg nem is a Margitszigeten üzemel (061 340 4518).

Bármilyen kérdés és észrevétel esetén állunk az Önök rendelkezésére. Minden kedves Páciensünknek köszönjük a velünk való együttműködést!

Dr. Lantos Endre
Vezető Főorvos
VitalCenter

Vigyázunk magunkra, hogy vigyázhassunk Önökre is!